Love & Reality
Birgitte Jan MAFS

Jan verklaart gedrag in MAFS: “Ik klapte gewoon dicht”

Jan deed mee aan het meest recente seizoen van Married at First Sight. Hij trouwde blind met Birgitte, maar fans van MAFS hebben kunnen zien dat dat geen match made in heaven was. Birgitte walst al snel over Jan heen en hij kroop steeds meer in zijn schulp. Jan vertelt er nu over tegen Valkenswaard 24.

Anders

“Mensen die mij kennen weten echt wel dat ik mijn zegje heb. Ik ben anders dan het beeld wat ze van me schetsten op televisie. Ik klapte gewoon dicht”, geeft hij nu te kennen. Jan besloot de reacties op social media niet te bekijken. “Ik heb dat allemaal niet gelezen. Ik heb me daar bewust voor afgesloten en er niet ingedoken. Natuurlijk hoor je van mensen om je heen wel eens wat. En we konden ook een hulplijn vanuit RTL inschakelen om ermee om te gaan, maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt.”

Handdoek in de ring

Nadat Birgitte op Schiphol aangaf het niet te voelen, gooide Jan de handdoek in de ring. “Ik had er geen zin meer in”, aldus Jan, die aan zijn deelname wel een goede band heeft overgehouden met Sonny en Joep uit hetzelfde seizoen. Een nieuwe relatie vond Jan nog niet, maar hij staat wel open voor een leuke dame.

➡ Niets missen? Volg de Married at First Sight Facebook-groep!