Love & Reality

Jamila Lameirinhas in Temptation Island: Love or Leave de tropische verrassing

Jamila Lameiringas is in Temptation Island: Love or Leave één van de twaalf bloedmooie vrouwelijke singles. De tropische verschijning timmert hard aan de weg als model en Youtubester, maar vindt het daarnaast de hoogste tijd om een leuke kerel aan haar zijde te krijgen. Wie weet wordt dat wel Bert, Nico, Wouter of Koen.

Jamila Lameirinhas in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-Jamila is model en Youtubester

Jamila Lameirinhas is met haar 30 lentes één van de oudere dames uit het prachtige geheel. Ze vindt het dan ook de hoogste tijd voor een serieuze relatie. Jamila is klaar voor ‘the real deal’, oftewel huisje, boompje, beestje. Te beginnen met: mannetje. Die heeft ze al zeven jaar niet meer vast aan haar zijde gehad, want zolang is de beauty nu vrijgezel.

In het dagelijkse leven maakt Jamila video’s voor Youtube en haar Instagram-pagina, genaamd ‘TheGramOfJam’. Op haar profiel bij ModelMayhem omschrijft Jamila zichzelf als volgt: ‘Travels a lot. Experienced actress, Sander and video vixen, model and host.’ Aan mannelijke aandacht dan ook geen gebrek, maar hoewel ze wel degelijk een ‘relatietype’ is, is het er dus al een behoorlijke tijd niet meer van gekomen.

Beauty met een groot hart

Ongetwijfeld komt dat ook door haar verleden, waarin Jamila meermaals haar hart gebroken zag worden. Ze heeft wellicht een klein muurtje om zich heen gebouwd, maar wil daar op Temptation Island: Love or Leave overheen gaan klimmen.

Verder zal ze ten alle tijden klaarstaan voor de mannen, en ook voor de andere dames in de villa, want de Amsterdamse schoonheid ‘is goed in het bieden van emotionele steun en helpt mensen graag bij het oplossen van hun problemen’. Ook Bert, Nico, Wouter en Koen kunnen altijd op haar schouder rekenen. En wie weet eindigt dat ook wel bij haar hart. We gaan het zien!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Temptation Island 2021 (@thegramofjam)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Temptation Island 2021 (@thegramofjam)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Temptation Island 2021 (@thegramofjam)