Love & Reality

Jamey Raas is de nieuwe vrijgezel in Love Island

Jamey Raas doet mee aan Love Island. De knappe Brabander hoopt in de Spaanse villa met zijn betoverende ogen eindelijk de ware liefde in het vizier te kunnen krijgen.

Jamey Raas in Love Island

De 23-jarige Jamey Raas heeft de mavo gedaan op het Pleincollege in Nuenen, en daarna de opleiding tot junior accountmanager (mbo niveau 4) op het Summa College.

Zijn eerste baan was als logistiek medewerker bij DAF Trucks NV en vier jaar later koos Jamey voor de job als accountmanager bij Zelfstroom. Die doet hij inmiddels nog steeds.

In zijn vrije tijd houdt Jamey wel van een feestje, maar zou hij stiekem toch liever op de bank tegen een knappe vriendin aan kruipen. Daar is de tijd rijp voor, denkt hij zelf.

Jamey Raas voetballer bij Blauw-Zwart

Als Jamey niet op kantoor of in de discotheek staat, is hij waarschijnlijk op de voetbalvelden te vinden. Hij speelt namelijk als spits bij Blauw-Geel ’38, op het vierde niveau van Nederland.

In de jeugd kwam Jamey uit voor topclub PSV en Keuken Kampioen Divisionist Helmond Sport, maar een officieel profdebuut zat er (nog) niet in.

Jamey neemt Victoria mee op date

Jamey Raas zorgde gelijk voor de nodige ophef door Victoria mee te nemen op kennismakingsdate. De knappe blondine zat in een hecht koppel met Ziggy, maar de nieuwe Islander heeft dus toch echt zijn pijlen op haar gericht.

Wij zijn razend benieuwd of Mr. Blue Eyes er in gaat slagen om het hart van Victoria te veroveren tijdens Love Island!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🏙

Een bericht dat is gedeeld door @ jameyraas op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🌬

Een bericht dat is gedeeld door @ jameyraas op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🍽

Een bericht dat is gedeeld door @ jameyraas op