Love & Reality

Jamayma Verhoeve in Love Island NL als Casa Amor-bombshell

Jamayma Verhoeve behoort in Love Island NL tot de heuse Casa Amor-bombshellsquad, die de andere aanwezige dames de stuipen op het lijf jaagt. Ze heeft haar eigen kledingwebshop, is hyperambitieus en smacht naar ware liefde.

Jamayma Verhoeve in Love Island NL

Jamayma Verhoeve is 24 lentes jong en woont in het mooie Scheveningen. Ze heeft de opleiding tot styliste op de B Academy gevolgd en maakte in 2018 haar droo waar door een eigen kledingwebshop te openen, genaamd Upper East: The Label. Ondertussen verdient Jamayma ook nog haar brood als assistent-verkoopmedewerker bij NIKKIE. Haar grote voorbeeld is dan ook mode- en kledingicoon Nikkie Plessen.

Jamayma Verhoeve in Casa Amor

Maar op Love Island kijkt Jamayma natuurlijk vooral naar wat er ónder de kleding zit (voor zover de heren al kleding dragen, behalve een zwembroek dan). “Ik val op wat meer zelfverzekerde jongens. Ik zeg altijd: uiterlijk straalt, maar innerlijk bepaalt.”

In eerste instantie richt Jamayma met name haar pijlen op Deniz. “Tot nu toe vind ik hem qua uiterlijk degene die het meest bij mij pakt. Snel verliefd worden doe ik doorgaans niet, maar áls ik eenmaal verliefd ben, gaat het wel heel snel”, lacht ze.

Love Island=Jamayma runt eigen kledingwebshop

In haar vrije tijd pakt Jamayma graag het vliegtuig om andere mooie plekjes op de wereld te bewonderen. Zo mag ze al onder meer Dubai, Ibiza en Parijs afstrepen: drie locaties die voor de doorsnee influencer geen onbekend terrein zijn.

Want doorbreken als influencer zou leuk meegenomen zijn, maar natuurlijk komt deze Zuid-Hollandse beauty vooral voor de ware liefde naar Love Island. Laten we hopen dat ze die er ook gaat vinden!