Love & Reality

Jamal in Are You The One? de vrolijke keukenprins

Jamal in Are You The One? In het eerste seizoen van de Nederlandse editie gaat de Brabantse wielrenner op zoek naar zijn perfecte match, met een potentiële prijzenpot van 200.000 euro in het achterhoofd. Wie weet houdt ze er wel de ware liefde aan over.

Jamal in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Are You The One-Jamal goed in de keuken

Jamal wordt op zijn profielpagina bij Are You The One? omschreven als ‘een zorgzame sfeermaker’. Hij wil alles uit het leven halen: zowel qua sociaal leven, als op het gebied van carrière maken. De 27-jarige Jamal vindt dat dan ook twee kernwaarden die ook bij zijn perfecte match aanwezig zouden moeten zijn.

Op zoek naar liefde (en de prijzenpot)

Ambitie is echter niet de enige voorwaarde die hij stelt. Zo wil Jamal een dame aan zijn zijde die net zo goed kan koken als hijzelf: we hebben hier namelijk te maken met een echte keukenprins. Op de sociale media is verder nog niet heel veel te vinden over Jamal, die nog niet erg actief is geweest op Instagram. Ongetwijfeld zal dat gaan veranderen zodra hij met Are You The One? op de nationale televisie is geweest. Al is dat natuurlijk een bijkomend voordeel: de ware liefde vinden (en de prijzenpot van 200.000 euro) zijn nog belangrijker. Succes, Jamal!

Deelnemers Are You The One? BoudewijnDamiëtDelanoDividiviFabyFloorIreneIvoJaapJamalJBJoeyMaartjeMaximMichèleNuriRabiaShaniceTychoYasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!