Love & Reality

Jake Soos in Temptation Island: Love or Leave single topmodel

Jake Soos is in Temptation Island: Love or Leave onderdeel van de groep van twaalf mannelijke singles die op zoek zijn naar ware liefde. Net als de andere heren hoopt Jake deze te vinden bij één van de vrouwen (Deborah, Julia, Delphin en Donna). De concurrentie is moordend, maar met zijn looks kan dit topmodel best eens gaan slagen.

Jake Soos in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-single Jake is topmodel

Jake Soos is 21 jaar en daarmee gelijk de allerjongste van alle mannelijke singles. Desondanks weet hij al precies wat hij wil: doorbreken als model, en natuurlijk een vrouw vinden die de rest van zijn leven aan zijn zijde blijft. Hoewel Jake nog jong is, vindt hij het namelijk wel tijd voor een serieuze relatie.

De geboren en getogen Utrechter heeft een zwak voor oudere vrouwen. Dat komt goed uit, want de vier deelnemende dames (Deborah, Julia, Delphin en Donna) zijn dat allen. Verder valt Jake op zorgzaamheid en zelfverzekerdheid. Twee eigenschappen die ook zeker bij hem zelf passen. Dat moet ook wel, voor zijn werk als model. Jake staat ingeschreven op de website van Model Management.

De jongste mannelijke single van allemaal

Op zijn profielpagina bij Temptation Island: Love or Leave wordt Jake omschreven als ‘volwassener dan zijn leeftijd doet vermoeden’. De avontuurlijke, gedreven en ambitieuze hunk hunkert naar een diepere connectie met één van de vrouwen in de serie. Laten we (voor hem althans) hopen dat hij die ook daadwerkelijk zal gaan vinden. Het is Jake Soos alvast van harte gegund!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!