Love & Reality

Jaap van der Meij in Are You The One? voormalig topwielrenner met vlotte babbel

Jaap van der Meijschittert in Are You The One? In het eerste seizoen van de Nederlandse editie gaat de Brabantse wielrenner op zoek naar zijn perfecte match, met een potentiële prijzenpot van 200.000 euro in het achterhoofd. Wie weet houdt ze er wel de ware liefde aan over.

Jaap van der Meij in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Are You The One-Jaap voormalig wielrenner op hoog niveau

De 25-jarige Jaap van der Meij uit Katwijk Aan Zee stroomde vanuit de havo door naar de sportopleiding op de Hogeschool van Den Haag. Daarna volgde hij nog een minor in ondernemerschap en tegenwoordig is hij medewerker dienstverlenging bij de gemeente Katwijk, én accountmanager bij het bedrijf RECO. Zijn grootste passie blijft echter het wielrennen. Zo reed Jaap al voor de Onder 23 -ploeg van het Swabo Cyclingteam en was hij elite cyclist bij Westland Wil Vooruit.

‘Sport, management en marketing’

Op zijn LinkedIn-pagina vat Jaap het zelf als volgt samen: “Sport, management en marketing zijn drie grote passies van mij. Naast een verleden als topsporter te hebben gehad heb ik een bachelor in de studie Sportkunde aan de Haagse Hogeschool behaald. Daarbij heb ik de minor Ondernemen gevolgd. Met deze kennis en ervaringen ambieer ik een toegevoegde waarde in het werkveld te zijn. Uiteraard sta ik open voor nieuwe ideeën.”

Looking for love

Al met al leidt Jaap van der Meij een succesvol bestaan, maar dat geldt helaas nog niet wat betreft de liefde. Ondanks zijn zonnebankbruine tint en zijn vlotte babbel, in combinatie met een knap koppie en een afgetraind lichaam, wist hij de ware nog niet te vinden. Toch is hij wel degelijk op zoek, en die zoektocht wordt nu dus vervolgd in Are You The One?. Jaap is op zoek naar een gekke en spontane dame met humor. Een beetje ‘nep’, zoals een flinke laag make-up, windt hem juist alleen maar op. De grootste afknapper voor hem is arrogantie. Zelf ‘heeft hij de afgelopen jaren als een player geleefd’, zo erkent hij zelf, maar nu hunkert Jaap toch echt wel naar huisje, boompje, beestje. Heel veel succes in Are You The One?, Jaap!

Deelnemers Are You The One? BoudewijnDamiëtDelanoDividiviFabyFloorIreneIvoJaapJamalJBJoeyMaartjeMaximMichèleNuriRabiaShaniceTychoYasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!