Love & Reality

Jaap de Greef nieuwe single in Love Island

Jaap de Greef heeft zijn entree gemaakt in Love Island. Zijn zoektocht naar de ideale vrouw gaat dus voortgezet worden in de luxueuze villa onder de Spaanse zon.

Jaap de Greef in Love Island

De twintigjarige Jaap de Greef is geboren en getogen in Hoevelaken, in de provincie Gelderland. Hij studeert echter in de hoofdstad van ons land, op de Hogeschool van Amsterdam, voor de opleiding commerciële economie.

Jaap richtte tijdens het studeren ook al zijn eigen bedrijf op, genaamd De Greef Dutch Trade Center. Daarover schrijft hij op de website dat het een ‘gedigitaliseerd bedrijf is, dat bestaat uit meerdere webshops en marketplaces. Deze zijn terug te vinden op bol.com, Amazon en eigen webshops’.

Love Island-Jaap krijgt veel aandacht van vrouwen

“Ik krijg veel aandacht van vrouwen en sta ook graag op de voorgrond en in de belangstelling. Daar geniet ik wel veen van.” Toch vond Jaap de ware nog niet, maar hij heeft er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen op Love Island.

“Als vrouwen mij zien denken ze altijd ‘goh, hij ziet er goed uit’, maar als ze eenmaal met me gaan praten denken ze ook: ‘hij heeft de beauty én de brains’.”

Jaap vindt alle Love Island-dames wel aantrekkelijk

Voor zijn eerste kennismakingsdate nam hij Sha mee, maar eigenlijk spreken Alicia en Victoria hem het meest aan. “De andere dames sluit ik niet uit, want ik vind ze eigenlijk allemaal wel aantrekkelijk.”

“Ik ga de boel wel een beetje op stelten zetten. Het is geen Friend Island, dus ik ga wel wat veranderen.” Wij zijn razend benieuwd. Succes op Love Island, Jaap!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Work and leisure in Antwerp 🇧🇪

Een bericht gedeeld door Jaap De Greef (@jaap_loveisland) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

N A S S A U 🌞

Een bericht gedeeld door Jaap De Greef (@jaap_loveisland) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ff lekker🌞

Een bericht gedeeld door Jaap De Greef (@jaap_loveisland) op