Love & Reality

Ivory in Ex on the Beach: Double Dutch de ex van Romée

Ivory kwam in Ex on the Beach: Double Dutch aflevering 3 de zee uit als een ex van Romée van Zandvoort, die zelf als ex van Luca was gearriveerd. In het verleden heeft Ivory de blondine bedrogen, maar wie weet wordt in EOTB wel de vredespijp gerookt door de voormalige lovers.

Ivory in Ex on the Beach: Double Dutch

In Ex on the Beach: Double Dutch worden feestende jongvolwassenen met elkaar losgelaten in een villa waar het hen aan niets zal ontbreken. Drama, lust en ook liefde zorgen altijd voor mooie, maar ook heftige momenten. Bovendien ligt er altijd nog de gevreesde Tablet of Terror op de loer: die zorgt voor krankzinnige plottwists en stuurt telkens drie mensen naar het strand, waar vervolgens een ex van één van hen uit de zee gelopen komt. Bloeit er daarbij oude liefde terug op? Of vechten de voormalige lovers elkaar nu de tent uit? Hoe dan ook: spetkakel gegarandeerd in EOTB.

EOTB Ivory is ex van Romée

“Denk je dat het niet erger kan, komt Ivory de zee uit.” Nee, een enthousiaste begroeting van ex Romée zat er niet in voor Ivory. De 26-jarige barman vraagt eenmaal op het strand ‘of ze nog een beetje zin heeft in chocola, want daar heeft hij genoeg van’. Maar Romée benadrukt nogmaals dat zij ‘er helemaal niet op zat te wachten dat hij de zee uit zou komen’.

Barman en dj

De 26-jarige Ivory is werkzaam als dj (urban-muziek, artiestennaam Mitch Blase) en als barman. Naar eigen zeggen krijgt hij de meeste complimenten van vrouwen over zijn stralende lach en bijbehorende vrolijkheid. “Maar ook over mijn jongeheer. Ik ben gezegend, daar hou ik het bij”, lacht hij. Mede dankzij zijn werkzaamheden als barman en dj heeft hij vrij regelmatig een dame in zijn bed. Een type waar Ivory op valt heeft hij niet. “Als ze maar billen heeft. Een goedgevormde perzik.”

Romée bedrogen, pijlen nu op Ayleen

Ivory ‘houdt zóveel van vrouwen dat hij wel eens een misstap heeft gemaakt’. Romée vertelt: toen ze op Chersonissos (waar ze werkt) waren, zei Ivory dat Romée een keer iet kon blijven slapen omdat er vrienden kwamen overnachten. Vervolgens zag Romée Ivory met een andere dame de kamer uit komen: dat bleek zijn (andere) vriendin te zijn. Een hereniging lijkt voor nu nog eventjes ver weg, dus Ivory is vooral voor lust en gezelligheid naar EOTB gekomen. Hij wil ‘de vibrator van de groep worden’, zo zegt hij. Ayleen ziet Ivory wel zitten. Zij ‘valt altijd op jongens die vreemdgaan’, dus dat was een goede binnenkomer. Na afloop van een kartdate zoenen Ayleen en Ivory er gelijk lustig op los. Een vliegende start voor nieuwe ex Ivory!

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)