Love & Reality

Ivo Teunissen uit Are You The One? de ex van EOTB-Tessa

Ivo Teunissen maakt in Are You The One? NL deel uit van de tien bloedmooie single mannen. In het verleden had de spierbundel nog een relatie met Tessa uit Ex on the Beach, maar nu dat voorbij is gaat hij in ‘AYTO’ naarstig op zoek naar een nieuwe liefde: zijn perfecte match.

Ivo Teunissen in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Are You The One-Ivo is ex van Tessa uit Ex on the Beach

In juni 2020 bevestigde Tessa, die te zien is geweest in Ex on the Beach: Double Dutch, haar relatie met Ivo Teunissen. Helaas liep de relatie iets meer dan een jaar later op de klippen. Tessa schreef toen op Instagram: “Normaal ben ik niet iemand die graag mijn privéleven deelt op de sociale media. Maar omdat er zoveel vraag naar is, en ophef over is, wil ik wel mijn verhaal doen. Inderdaad zijn ik en Ivo al enige tijd uit elkaar. Een relatie betekent voor mij loyaliteit, respect en onvoorwaardelijke liefde. Dit was bij ons de laatste periode niet meer het geval. Focus on myself & the people I love.” Het lijkt er dus op dat Ivo in het slot van de relatie niet helemaal trouw is geweest aan de blondine.

Spierbundel en ondernemer

Hopelijk is dat geen rode vlag voor de dames in Are You The One? Op zijn profielpagina wordt Ivo omschreven als ‘een grote vriendelijke knuffelbeer’. Hij heeft zelf een zwak voor lieve en zachte vrouwen. De 26-jarige Deventenaar runt sinds november 2019 een eigen bedrijf in installatietechniek, waar hij in het verleden al als monteur en tekenaar bij andere bedrijven in de installatietechniek heeft gewerkt. Vrouwen die op een verzorgde kerel (misschien zelfs een tikkeltje ijdel) vallen zijn bij Ivo aan het juiste adres, want de spierbundel is erg perfectionistisch en zit minimaal één keer per week bij de barber. Bij voorkeur op vrijdag, zodat hij met een fresh coupe het weekend in kan.

Maandje in de rollercoaster

Op Instagram schreef Ivo Teunissen al eens dat zijn deelname aan Are You The One? voelde als ‘genieten van een maandje in de rollercoaster’. De grote vraag is nu natuurlijk of hij er ook een ‘opvolger van EOTB-Tessa’ aan heeft overgehouden: heeft Ivo zijn ‘perfect match’ gevonden? We can’t wait!

Deelnemers Are You The One? BoudewijnDamiëtDelanoDividiviFabyFloorIreneIvoJaapJamalJBJoeyMaartjeMaximMichèleNuriRabiaShaniceTychoYasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!

Ivo’s ex Tessa in Ex on the Beach.
Ivo en zijn ex Tessa.