Love & Reality

Ivo en Mariska gaan in Free Love Paradise scheve schaatsen rijden

Ivo en Mariska doen mee aan Free Love Paradise, een realityserie waaraan koppels meedoen die willen uitproberen of een open relatie iets voor hen is. De Amsterdamse lovebirds zijn al zes jaar bij elkaar en willen op deze manier een sleur in hun relatie voorkomen.

Ivo en Mariska in Free Love Paradise

Free Love Paradise is een soort Temptation Island, maar dan met toestemming om met andere mannen en/of vrouwen het bed in te duiken. Het wordt gepresenteerd door de Belgische Sean Dhondt en de Nederlandse Froukje de Both.

In eerste instantie verschijnt de show alleen in België op de buis bij VTM2 en bij de streamingsdienst Streamz, maar het valt niet uit te sluiten dat ook RTL en Videoland het later nog op gaan pakken. Het seizoen is opgenomen in de Mexicaanse jungle.

Ivo en Mariska zijn al zes jaar samen

Ivo Smit is 26 jaar en professioneel gamer. Op Twitch maakt hij faam onder de naam Dommmylol. Zijn vriendin Mariska Stapel is twee jaar jonger. Ze is geboren in Hoorn maar groeide op in Rotterdam, waar ze studeerde aan de Willem de Kooning Academy.

Zes jaar lang zijn ze – monogaam – bij elkaar, en nu is het tijd voor een wel heel bijzonder experiment. Zo is Mariska ‘benieuwd of het gras aan de overkant echt groener is’.

“Heel veel mensen gaan vandaag de dag vreemd, maar dat is niet iets wat Mariska en ik willen”, stelt Ivo. Ze zijn beiden wel een beetje bang voor dit avontuur, maar ze hebben er vooral heel erg veel zin in. En wij ook!

Ja, we zijn op de weg gaan staan om deze foto te nemen.

Geplaatst door Mariska Stapel op Zaterdag 2 juli 2016

Geplaatst door Mariska Stapel op Vrijdag 20 oktober 2017