Love & Reality

It’s official: Ivo (Are You The One) heeft een relatie met deze EOTB-ster

Ivo Teunissen heeft een nieuwe vriendin. Hartstikke leuk natuurlijk, maar een saillant detail is dat zijn ‘nieuwe’ lover een oude bekende is: ex Tess. Zij gingen vlak voor de Are You The One-deelname van Ivo uit elkaar.

Terug bij zijn ex

Zou het misschien bewust eventjes ‘uit’ zijn geweest, zodat Ivo de 10.000 euro van AYTO op kon halen? Het is op zijn minst verdacht. In juni 2020 schreef Tessa nog: “Normaal ben ik niet iemand die graag mijn privéleven deelt op de sociale media. Maar omdat er zoveel vraag naar is, en ophef over is, wil ik wel mijn verhaal doen. Inderdaad zijn ik en Ivo al enige tijd uit elkaar. Een relatie betekent voor mij loyaliteit, respect en onvoorwaardelijke liefde. Dit was bij ons de laatste periode niet meer het geval. Focus on myself & the people I love.”

Shanice

Bij MTV meldde Shanice, de AYTO-fling van Ivo al eens, dat er geen relatie met hem inzat. “Ivo was niet zo trouw aan mij”, zei ze. “Ik was nog jong”, counterde Ivo. “Op dat moment was ik er (aan een relatie, red.) nog niet aan toe.” Nu dus wel. Met ex Tess, die je nog kan kennen van Ex on the Beach. Hoe dan ook; veel geluk samen!