Love & Reality

Is het MAFS-huwelijk van Alwin en Anita dan tóch geklapt?

Alwin en Anita vormden samen één van de mooiste liefdesverhalen uit Married at First Sight: Match or Mistake. Maar bij de final vow van Anita werd deze week duidelijk dat er toch nog wel behoorlijk wat mis is gegaan tussen hen, ook al zeiden ze beiden wel ‘match’.

Kritische vow

Anita sprak onder meer: “We merkten al snel onze verschillen op. Jij zat veel in je hoofd en ik in mijn gevoel, wat een blokkade veroorzaakte in een diepe, emotionele connectie en die blokkade zit er nog steeds. Ik heb oprecht twijfels over onze toekomst. Je deze week jezelf laten zien, en ik kan zeggen: je bent mooi zoals je bent. Maar, ben jij de man voor mij?”

Verhitte reünieaflevering

En tijdens de teaser richting de reünieaflevering van volgende week horen we dat er nog meer scheurtjes in de relatie zijn ontstaan. Alwin en Anita lijken flink te ruziën. “Hoe heb je er echt ingezeten?”, vraagt een geïrriteerde Anita aan haar echtgenoot. “En toen vroeg ik aan jou: waarom ben je nooit eerlijk tegen me geweest?” Alwin ‘vindt het niet nodig om hier over door te gaan’. De vraag is nu natuurlijk; waar ging dit over? En zijn Alwin en Anita überhaupt nog wel bij elkaar?..

➡ Niets missen? Volg de Married at First Sight Facebook-groep!