Love & Reality

Famke Louise reageert op geruchten over schrijverskamp-bron in docu BOOS

Op het moment dat dit artikel geschreven werd hadden al ruim zeven miljoen mensen de docu van Tim Hofman met BOOS, over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland, aangeklikt. Op de sociale media wordt er sindsdien veel gespeculeerd over dat Famke Louise, de vriendin van Denzel Slager, het meisje uit het schrijverskamp zou zijn.

Schrijverskamp

Een meisje vertelde in de docu anoniem over vreselijke ervaringen die ze had met Ali B. Haar stem was vervormd, maar kijkers dachten het accent van Famke te herkennen. Bovendien matchte de leeftijd, de omschrijving van ‘aanstormend muzikaal talent’ én brak Famke rond de tijd van het incident plots met heet managementbureau van Ali B.

Famke: ‘Ik ben het níét’

Op Instagram meldt Famke nu echter kraakhelder, naar aanleiding van iemand die het volgende DM’de: ‘Er gaat een theorie rond dat jij degene was die anoniem aangifte heeft gedaan in de video van BOOS. Het is oké Famke, Ali is een viespeuk.’ Famke countert: “Ik wil even zeggen dat ik niet de persoon was die aangifte heeft gedaan tegen Ali. Ik heb hier verder niks mee te maken. Ik hoop dat jullie genoeg geïnformeerd zijn. Fijne avond.”

Aangiftes tegen Ali B

In de docu BOOS zien we hoe één van de slachtoffers aangifte doet voor verkrachting jegens Ali B. De jonge dame vertelt verder ook: “Hij deed dit vaker. Maar ik heb ze (de andere slachtoffers, red.) nooit gevonden. En om in je eentje tegen iemand die zo veel geld en macht heeft, zonder geen bewijs van wat er is gebeurd, aangifte te gaan doen, dat is een heel grote stap.”

We kunnen ons voorstellen dat je n.a.v. de berichtgeving rondom The Voice misschien met iemand wilt praten over je eigen ervaring met seksueel grensoverschrijdend gedrag. Neem dan gratis, vrijblijvend en anoniem contact op met:

  • Slachtofferhulp Nederland (0900-0101, ma t/m vr 08.00 – 20.00 uur of via de chat op www.slachtofferhulp.nl)
  • Centrum Seksueel Geweld (0800-0188, ma t/m vr 16.00 – 06.00 uur, za en zo van 20.00 tot 06.00 uur of via de chat op www.centrumseksueelgeweld.nl)
  • Mind Korrelatie (0900-1450, ma t/m vr van 09.00 tot 21.00 uur, of via de chat op www.mindkorrelatie.nl)