Love & Reality
voice-over Big Brother 2022

Is deze Temptation/EOTB-ster de nieuwe stem van Big Brother?

Er is tijdens het nieuwe seizoen van Big Brother veel te doen om de stem van het huis. Want wie gaat daar nou eigenlijk schuil achter? Veel fans denken het inmiddels te weten: het is Alex Maas, voormalig Temptation Island- en Ex on the Beach-ster.

Jeroen Medaer

Vorig seizoen was de Vlaamse Jeroen Medaer de stem van Big Brother, maar hij werd vervangen omdat het geluid ‘wel fris en nieuw moet blijven’. In het nieuwe seizoen was er de eerste dagen veel ophef omdat de stem totaal niet te verstaan was voor de kijkers. Als oplossing werd-ie vervolgens eerst nog even ondertiteld, daarna bracht een technische ingreep oplossing.

Frisse wind

Over de stem van BB bracht RTL al eens naar buiten: “Hij bepaalt de regels van zijn experiment en hoe groter het mysterie daaromheen, hoe groter zijn macht en autoriteit. De stem van vorig seizoen heeft inmiddels een gezicht en is dus bekend. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om op zoek te gaan naar een nieuwe stem.”

Matt Big Brother

Oud-deelnemer Matt?

De naam van oud-deelnemer Matt Ardeo kwam vervolgens vaak voorbij, maar hij vertelde al eens aan LoveReality: “Haha, was het maar zo’n feest. Die stem zou ik wel graag op me willen nemen.” Maar hij is het dus niet. Wie dan wel?

Of toch Alex Maas?

Op de sociale media denken velen het nu te weten: niemand minder dan Alex Maas, bekend van de historische uitspraak ‘ik ga vieze dingen doen met je meisje’ (jegens Temptation-deelnemer Niels, van Rosanna) zou de nieuwe stem zijn.

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

Luister zelf maar:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2022 (@bigbrothernlbe)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alex Maas (@alexx.mass)