Love & Reality
Iris Temptation Island 2022

Iris Voorbach in Temptation Island: Love or Leave single barvrouw

Iris Voorbach is in Temptation Island: Love or Leave 2022 één van de acht bloedmooie vrouwelijke singles. In de show gaat ze proberen de liefde te vinden bij één van de vier koppelheren: Whitney (wiens huidige vriend ook al Iris heet, toeval?), René, Ivo en Jan Sietse. Als barvrouw komen er vaak genoeg mannen voorbij die haar proberen te versieren, maar nu is het tijd voor het ‘echte werk’.

Iris Voorbach single in Temptation Island: Love or Leave

Iris Voorbach is vanaf 28 april te zien in Temptation Island: Love or Leave 2022. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Stoer, positief, energiek en sociaal

Iris Voorbach werkt in Rotterdam en houdt van reizen. Ze is stoer, positief, energiek, heel sociaal en één van de dames die meedoet aan Temptation Island 2022: Love or Leave. Ze is op zoek naar gezellige en eerlijke mannen met humor. Mogelijk verbreekt ze dan wel haar twee jaar van vrijgezel zijn. De 24-jarige beauty werkt al jarenlang als barvrouw in haar woonplaats. “Dat is nog eens handig, als je dan met de boys bier gaat drinken kan jouw vriendin effe een lekkere cocktail maken”, constateerde de website FHM reeds over haar.

Droomlichaam, maar niet door het sporten

Op haar Instagram zien we de nodige bikinifoto’s vanuit warme oorden als Curaçao. Op basis van haar afgetrainde lichaam zou je denken dat Iris regelmatig in de sportschool te vinden is, maar niets blijkt minder waar: ze heeft de binnenkant van de gym al een jaar of vier niet meer gezien. ‘Voor sporten; mij niet bellen’, lacht ze. Wie weet vindt op Temptation Island: Love or Leave wel een leuke man die haar kan motiveren om tóch samen in de gewichten te klimmen. Ze staat in ieder geval helemaal open voor liefde. Succes, Iris!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!