Love & Reality

Irene Rodrigues in Are You The One? de exotische verrassing

Irene Rodrigues is te zien in Are You The One? In het eerste seizoen van de Nederlandse editie opent de tropische beauty haar jacht op haar perfecte match, maar natuurlijk ook op de prijzenpot van welgeteld 200.000 euro.

Irene Rodrigues in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Are You The One-Irene op zoek naar ware liefde

In september 2021 mocht Irene Rodrigues dan eindelijk bekendmaken dat ze meedoet aan Are You The One? NL. Ze schreef toen op Instagram: “Let me tell you.. wat een avontuur was dit!! Maar eentje om nooit te vergeten. Oh en het was super moeilijk om dit voor mezelf te houden. I’m back!” In haar leven is God altijd al haar grote liefde, maar in Are You The One? hoopt ze nu ook een leuke man te vinden voor aan haar zijde.

Sportieve, ambitieuze strijder

Irene is een echte ‘fitgirl’. Ze is bijna dagelijks in de sportschool te vinden, en dat kan je ook wel aan haar afgetrainde lichaam zien. Ze is zelfs ambassadrice van WBK Fit en Blessed Proteïn (sportvoedingssupplementen). Op haar profielpagina wordt de 24-jarige Irene Rodrigues omschreven als ‘ambitieus’ en ‘een echte strijder die recht op haar doel afgaat’. In dit geval zal dat dus het vinden van haar perfect match zijn. Verder haalt ze veel voldoening uit het helpen en motiveren van anderen.

Een zwak voor verzorgde, afgetrainde mannen

Irene heeft een zwak voor een man die sportief is, maar tegelijkertijd ook wel van een feestje houdt. Verder is er verzorgd uitzien een absolute must. Irene kan alvast niet wachten om alle mannen in Are You The One? NL te gaan ontmoeten, en een fijne connectie met hen op te bouwen. En wij kunnen óók niet wachten!

Deelnemers Are You The One? BoudewijnDamiëtDelanoDividiviFabyFloorIreneIvoJaapJamalJBJoeyMaartjeMaximMichèleNuriRabiaShaniceTychoYasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!