Love & Reality
Theo MAFS

Indrukwekkende tattoo voor Terror Theo, nieuw project MAFS-deelnemers

Op tv kunnen we een deel van de levens van veel influencers een tijdje volgen, maar ook in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl regelmatig een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

Indrukwekkende tattoo voor Terror Theo

Theo Sijtzema, bekend van zijn deelname aan Big Brother, heeft een nieuwe tattoo laten zetten. Theo heeft een tattoo laten zetten voor zijn vriendin Simone. De twee zijn inmiddels iets langer dan een half jaar samen. Bij de foto schrijft Theo: My new tattoo of my girl”. Zijn vriendin Simone reageert met: “Zo, nu voor altijd en eeuwig samen 🥰”

Nieuw project MAFS-deelnemers

Vier deelnemers aan het afgelopen seizoen van Married at First Sight hebben zich gebogen over een nieuw project. Sylvia, Rein, Monique en Bert hebben de handen in één geslagen. De laatste weken verschenen al verschillende posts erover op Instagram en nu weten we nog meer over het project. Monique deelde namelijk een promo video met de tekst: “Met z’n vieren zijn wij bezig met een mooi project. Namelijk een veiling voor het goede doel.”