Love & Reality

In dit programma kan je EOTB-ster Alisa vanavond bij SBS zien!

Alisa Megastar was een tijd terug op de buis als hoofdrolspeelster in Ex on the Beach: Double Dutch. De Russische blondine richt zich momenteel vol op haar zwangerschap, maar ondertussen gaat ze ook nog voorbij komen in een totaal ander programma. Namelijk in Steenrijk, Straatarm!

Alisa uit Ex on the Beach: Double Dutch in Steenrijk, Straatarm

Alisa leeft een sprookjesleven met haar verloofde. Tripjes naar de Malediven, om haar schouder Louis Vuitton-tassen bij de vleet en outfits van honderden – zo niet duizenden – euro’s. Maar tijdens Steenrijk, Straatarm gaan ze hun weekbudget van 2000 euro (!) afstaan aan een alleenstaande moeder met twee kids. Als de betreffende moeder het budget hoort, valt haar mond open van verbazing. “Ik ben blij dat ik zoveel voor mijn kinderen kan regelen”, stamelt ze.

In de voetsporen van Lotte en Fabri

Eerder zagen we al Love Island-ster Lotte van Leeuwen en Temptation Island-legend Fabrizio Tzinaridis in Steenrijk, Straatarm. Lotte zei daarover destijds: “Ondanks het feit dat ik al wist dat ik ontzettend bof met mijn lieve familie en alle dierbaren in mijn leven, heeft dit programma mij weer even goed doen stilstaan bij het feit dat deze liefde toch echt het allerbelangrijkste is en blijft in mijn leven.” En Fabrizio, die meedeed met zijn beste vriend, sprak woorden van een gelijke strekking: “Om het opeens met veel minder te moeten doen is toch wel een grote eye-opener geweest en heeft ons zeker het een en ander doen beseffen.”

Steenrijk, Straatarm met Alisa Megastar uit Ex on the Beach: Double Dutch begint om 20:30 uur op SBS6.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)