Love & Reality
Wichian Loes MAFS

In dit hotel op Tenerife zitten Wichian en Loes uit Married at First Sight

Wichian en Loes zijn voor hun huwelijksreis in Married at First Sight afgereisd naar Tenerife. Alle koppels uit het programma nemen plaats in een prachtig onderkomen. Dat geldt ook voor dit koppel. Ze zijn afgereisd naar de kuststreek Costa Adeje waar ze plaats mogen nemen in MYND Adeje, een 4-sterrenhotel. Zelf ook geïnteresseerd geraakt in hotel? Dan kun je zelf gelukkig ook je reis plannen. Het hotel van Wichian en Loes vind je terug op de website van Booking.

Hotel Wichian en Loes in Married at First Sight

Wie meedoet aan Married at First Sight, trouwt met een totaal vreemde. Ondanks dat je elkaar nog nooit hebt gezien, lopen andere dingen wel zoals het bij een normaal huwelijk ook vaak loopt. De koppels geven elkaar dan ook voor het altaar het ‘ja-woord’, kunnen daarna feest vieren met hun familie en vrienden, maken hun huwelijksnacht mee in een hotel in Nederland en vertrekken vervolgens met het vliegtuig naar het buitenland voor hun huwelijksreis. Wichian en Loes zijn afgereisd naar Tenerife waar ze plaats hebben genomen in het 4-sterrenhotel MYND Adeje.

MYND Adeje op Tenerife

In de afleveringen van Married at First Sight seizoen 8 krijgen we een glimp te zien van het hotel waar Wichian en Loes hun huwelijksreis vieren. Het blijkt te gaan om MYND Adeje, een vier-sterren hotel dat op 500 meter van Playa de Ajabo ligt. De accommodatie is voorzien van een buitenzwembad, een fitnesscentrum, een tuin, een terras en privéparkeergelegenheid. Daarnaast is er een egmeenschappelijke lounge en zijn de kamers voorzien van onder meer airco en gratis WiFi.

Een aantal kamers van het hotel biedt uitzicht op zee. Wil je het hotel verlaten? Dan kun je onder meer terecht op het strand Las Galgas en Playa El Pinque. Beiden bevinden zich op loopafstand. Zelf ook interesse in een overnachting in dit resort? Kijk dan snel eens op Booking.com voor alle informatie over het hotel en bekijk de beschikbare data.

Hieronder volgt een impressie van MYND Adeje: