Love & Reality

Ilse de Weyer in Big Brother de motorrijdende moeder

Ilse de Weyer heeft haar entree gemaakt in Big Brother. De vrolijke moeder van twee kinderen betrad in week 2 van de spelshow, op maandagavond, het huis nadat de andere kandidaten haar naam hadden geraden uit morsecode.

Ilse de Weyer in Big Brother

Bij haar binnenkomst vertelt Ilse de Weyer dat ze gek is op motorrijden. Dat spreekt met name Bart wel aan. Verder is ze natuurlijk dol op haar twee kids, met de vader van hen is ze nog altijd getrouwd. Zijn naam is Dirk van den Bosch, ook hij is een echte motorduivel. Voorlopig zal Ilse haar gezin wel moeten gaan missen, desondanks is ze vastberaden om nog héél lang in het Big Brother-huis te blijven.

Big Brother-Ilse zal veel mensen moeten missen

Op de Instagram-pagina van Ilse de Weyer komen we onder meer haar dochter Loeke tegen. Zij is 26 en verpleegkundige. In huize De Weyer vertoeft tevens een konijn genaamd Janneman (elf jaar), waarmee Ilse behóórlijk gek is. Ook Janneman zal Ilse dus zeker gaan missen, zolang ze haar Belgische woonplaats Schriek ingeruild heeft voor het Big Brother-huis.

Zorgzaam, enthousiast en direct

Voor het brood op de plank werkt Ilse de Weyer als verzorgster bij hulpbehoevenden. Op de sociale media wordt ze al snel door de kijkers omschreven als ‘lekker gek’ en ‘prettig gestoord’. Vrolijk, enthousiast. Maar vergis je niet, want Ilse kan ook erg recht voor haar raap zijn, en zegt waar nodig zeker waar het op staat. Prettig én pittig dus, zo op zijn tijd. Alle ingrediënten lijken beschikbaar om een toegevoegde waarde te worden in het Big Brother-huis. In gesprek met Het Laatste Nieuws vertelde ze al: “Ik ben de geschikte kandidaat. Ik ben geen gewone 55-plusser. Ik beschouw mezelf als een pittige vrouw, die wel houdt van een beetje rock and roll.” Welkom, Ilse!

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ilse De Weyer (@ilsedeweyer)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ilse De Weyer (@ilsedeweyer)