Love & Reality
Ilonka en Jeroen Lang Leve de Liefde

Ilonka en Jeroen zoenen wat af in Lang Leve de Liefde: “Maar mis aantrekkingskracht”

Zoenend op de bank van Lang Leve de Liefde. Ilonka en Jeroen lieten er geen gras over groeien, maar of het ook wat werd tussen de twee…. Voor Bas en Melissa bleek het in ieder geval een kort verblijf in de villa van LLDL.

Geen knuffel kan er vanaf

De 25-jarige Bas zit niet op datingapps en is zodoende al vrijgezel sinds 2017. “Ik vind dat maar zielig gedrag. Jezelf een beetje verkopen met een foto. Ik kom liever iemand tegen op een feestje.” Wat voor vrouw Bas zoekt? “Ze moet een bekkie hebben en tegengas kunnen geven. En wel een beetje leuke vormen, want ik moet er wel mee over straat natuurlijk.” De 26-jarige sous-chef Melissa is aan Bas gekoppeld. Ze is drie relaties onderweg in haar leven, de laatste strandde in 2018. “Ik zoek altijd de verkeerde uit… Ze waren nooit klaar voor een relatie. En ik ben wel klaar voor iemand die ervoor wil gaan.” Een man moet het beste van beide werelden hebben. “Lief en zorgzaam, maar ook iemand die het voortouw neemt en mij een vrouw laat voelen.” Bas en Melissa hebben een hele leuke dag samen, maar van aantrekkingskracht blijkt vooral bij Melissa geen sprake. Zo is het na een dagje gedaan.

Zoenend in elkaar verstrengeld

Ondertussen laten Ilonka en Jeroen er weinig gras over groeien. Bij het eerste de beste dilemma komt het grote hangijzer op tafel. Op de vraag of Ilonka hem aantrekkelijk vindt…. Het blijft lang stil…. “Ik weet het nog niet…” De wedervraag wordt door Jeroen een stuk sneller beantwoord. Hij ziet het allemaal wel zitten met Ilonka.. Niet veel later is het dan ook al helemaal raak op de bank. Of hij haar een knuffel mag geven? Dat mag zeker… En amper een keer met je ogen te hebben geknipperd zitten de twee zoenend in elkaar verstrengeld!

Arrogante en dominante mannen

De twee houden zeer boeiende gesprekken. Zo valt Ilonka op ‘arrogante en dominante mannen’, “Maar dat is niet waar ik een relatie mee wil.” Gezellig vindt ze het wel, alleen als Jeroen blijft doordrammen geeft ze eerlijk toe. “Ik mis nog wel altijd het stukje aantrekkingskracht.” Na 24 uur komt het eerste keuzemoment. Jeroen is overduidelijk, hij wil door! Ilonka kiest haar woorden voorzichtig, maar er is voor geen kijker enkele twijfel. “Ik ga niet verder. De zoen was voor mij een omslagpunt, ook daarna voelde ik niet heel veel. Dat vond ik jammer, maar het was het niet.”

Nieuwe koppels

We hebben daarnaast vast kort kennis gemaakt met twee nieuwe stellen. De 58-jarige Roberto uit Beverwijk heeft Italiaanse roots en zoekt een sportieve, blonde vrouw. En vooral slank, dat is wel heel cruciaal. De even oude Helma wordt de match van Roberto. Het begint allemaal best leuk, tot Roberto een haan na gaat doen…. De 25-jarige Daniël uit Delft krijgt zichzelf niet verkocht via datingapps, dus gaat het nu maar via Lang Leve de Liefde proberen. Gezocht: een spontane en extroverte vrouw. Uit Arnhem komt de 24-jarige Verena, die al sinds 2015 geen echte relatie heeft. “Mijn type is kakker meets nerd, maar wel iemand die er vrolijk en gezellig uit ziet.”

➡ Niets missen van Lang Leve de Liefde? Word dan ook lid van deze Facebook-groep en klets gezellig mee!