Love & Reality
Theo Big Brother

Illegale acties zorgen voor vreugde bij Big Brother-bewoners

De bewoners zijn zaterdagmiddag flink verrast in het Big Brother huis. Fans die de livestream nauwlettend in de gaten hebben gehouden, hebben kunnen zien dat er door middel van een drone Red Bull naar het huis is gebracht. Iets waar vooral Nathalie dolgelukkig mee is.

Ruzie

De laatste dagen was Nathalie absoluut niet blij met een keuze die Jowi had gemaakt. Jowi kreeg als huismeester ook de taak om de boodschappen te regelen. Alhoewel hij met meerdere personen doornam hoe de boodschappen eruit moesten gaan zien, besloot hij alles om te gooien toen hij de keuze kreeg om voor 100 euro vegan kaas en vegan vlees toe te voegen. Voor de 25 euro die toen nog overbleef, koos hij niet voor Red Bull.

Red Bull

Op zaterdag kreeg Nathalie alsnog haar langverwachte Red Bull. Door middel van een drone werd er een pakket afgeleverd bij het huis. De vreugde was echter maar van korte duur. Op het moment dat de bewoners de Red Bull nuttigden, werd Theo meteen naar de dagboekkamer geroepen. Daar kreeg hij te horen dat de regie niet blij is met de actie. De regie heeft meteen laten weten dat er voortaan geen voorwerpen meer uit de tuin meegenomen mogen worden. Dit was dan ook meteen het laatste pakje Red Bull dat de bewoners van buitenaf hebben mogen nuttigen.

Theo

Later op de avond krijgt Theo ook nog eens ‘illegaal’ bezoek aan het hek. Twee dames knopen een gesprek aan met Theo. Het lijkt om fans te gaan. Helaas konden kijkers van de streams niet het hele gesprek volgen, want een streamlock zorgt ervoor dat het beeld al snel verspringt.