Love & Reality

Huh? Zach wilde meedoen aan De Villa

Simone werd onlangs opgepikt door Andy van der Meijde voor een nieuwe aflevering van Bij Andy in de auto! In het interview bespreekt Simone onder meer hoe ze terecht is gekomen in Temptation Island. Uit het interview blijkt al snel dat de deelneemster aan Temptation Island door Zach meedeed. Hij probeerde al langer om op tv te komen.

De Villa

“Hij is wel echt zo’n showman. Hij heeft al vaker dingetjes in de televisiewereld willen doen. Hij heeft meerdere inschrijvingen gehad”, vertelde Simone. Zo zou Zach al eens meegedaan hebben aan een tv-programma op Spike TV.

“Hij zei tegen mij dat hij al ergens op een lijst stond. Ik heb geen idee hoe dat allemaal werkt, maar hij zei dat hij benaderd was door Temptation, dus dat zou kunnen. Hij had zich ook ingeschreven voor De Villa en al dat soort andere programma’s.” Deze uitspraak versterkt het gerucht dat Michella Kox de wereld in bracht, dat de twee al uit elkaar waren voor de ultieme relatietest plaatsvond.

Bijna gemist

Het had overigens niet veel gescheeld of we hadden Simone en Zach nooit in Temptation Island gezien. “Uiteindelijk waren we ook afgewezen op het allerlaatste moment. Toen hadden ze voor een ander koppel gekozen en toen werden de opgebeld toen we in Dubai zaten.”