Love & Reality
Jacob B&B Vol Liefde

HUH?! De villa van B&B Vol Liefde-Jacob staat te koop

Bijzonder nieuws omtrent Jacob uit B&B Vol Liefde. In de aflevering van maandag maakten we voor het eerst kennis met Jacob uit Portugal. De zestigjarige levensgenieter krijgt meteen vier dames over de vloer. Ze krijgen allen een uitgebreid rondleiding in de villa waar Jacob inmiddels al jarenlang woont. Nu blijkt zijn villa ineens te koop te staan.

Grote villa

Jacob is de trotse eigenaar van een gigantische villa in het altijd zonnige Portugal. De grote cactustuin is zijn trots en daarnaast beschikt de B&B ook nog eens over een eigen tennisbaan. Jacob leidt zijn dames dan ook graag rond in zijn onderkomen. Kijkers van B&B Vol Liefde vertrouwden de boel echter niet helemaal en gingen op onderzoek uit.

Te koop

Zij kwamen er tenslotte al gauw achter dat de luxe zeven slaapkammer villa van Jacob in Albufeira te koop staat bij Enneking. Aan de villa hangt een prijskaartje van zes miljoen euro. RTL Boulevard besloot op onderzoek uit te gaan en zocht contact met het programma. Jacob verklaart dat hij zijn villa regelmatig in de verkoop zet om te kijken hoe het huis in de woningmarkt ligt. Hij is echter zeker niet van plan om de villa al te verkopen en wil zeker nog wel een aantal jaar in de villa blijven wonen.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!