Love & Reality

Hoogzwangere Rodanya geeft update over haar gezichtsverlamming

Onlangs onthulde de hoogzwangere Rodanya Kelsey dat ze met een zogenoemde aangezichtsverlamming kampt. In een nieuwe video vertelt de Temptation Island-ster hoe het nu met haar gaat.

Hoogzwangere Rodanya geeft update over haar gezichtsverlamming

“Het was allemaal echt een rollercoaster, moest heel veel dingen doen en slikken. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Het was allemaal best wel veel en shocking”, opent Rodanya. “Het gaat op zich wel goed. Ik ben vandaag klaar met de Prednison-kuur. Het heeft veel bijwerkingen gehad. Nachten niet geslapen..”

“Opvliegers niet echt, maar meer dat als je in de nacht wakker word, dat alles is gelekt. Helemaal nat, helemaal uitgedroogd. Hoofdpijn, hartkloppingen. Maar alleen met slapen, daardoor kan je geen volledige nachtrust pakken.” Doordat Rodanya haar oog niet helemaal dicht krijgt, slaapt ze met een oogkapje op.

‘Heb wel het idee dat het nu minder is geworden’

“Ik heb het idee dat het minder is geworden. Als ik knipper, dan gaat dit oog iets meer mee. Ik heb er oogdruppels enzo voor gekregen en die gebruik ik nog steeds. De arts zei wel: ‘Ga niet te vroeg juichen, want je gebruikt de medicijnen.’ Mijn neus optillen kon ik maar aan een kant, maar deze kant gaat iets meer mee.”

Hoe dan ook is Rodanya erg blij met alle steun. “Ik heb trouwens heel veel lieve berichtjes binnengekregen, iedereen heel erg bedankt, ook mensen die me meenamen in hun gebeden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🥂

Een bericht gedeeld door RODANYA KELSEY (@rodanyakelsey) op