Love & Reality

Hoe laat komen de afleveringen van The Bachelor op Videoland?

Hoe laat komen de afleveringen van The Bachelor met Tony Junior op Videoland? Een veel gestelde vraag, want liefhebbers van de romantische datingserie kunnen natuurlijk niet wachten om de start van de show te bewonderen. Op donderdag 24 juni verschijnen de eerste twee afleveringen online bij de streamingsdienst, en dat gebeurt al in de nacht van woensdag op donderdag. Gelijk na het wakker worden kan je dus los!

Hoe laat komen de afleveringen van The Bachelor op Videoland?

In The Bachelor opent Tony Junior zijn zoektocht naar de ware liefde. Er doen in totaal maar liefst twintig dames mee aan het avontuur dat zich afspeelt in het idyllische Kroatië. Bij heuse rozenceremonies gaat de ex-lover van zangeres Maan bepalen wie van de vrouwen mag blijven (diegenen krijgen een roos), en wie níét.

In seizoen 1 van de serie, toen vanzelfsprekend nog ‘The Bachelorette’, ging Gaby Blaaser op zoek naar de liefde. Die vond ze wel, maar slechts heel tijdelijk, bij winnaar Joey van Herle. Daarna kwam ook nog Prince Charming, waarin hoofdrolspeler Marvin Wijnans uiteindelijk koos voor deelnemer Marnix, maar al snel daarna terugschakelde naar ‘verliezend finalist’ Ferdi Pool. Met hem is Marvin nog altijd dolgelukkig samen.

Start The Bachelor op Videoland

De grote vraag wordt nu dus of Tony Junior er net als Marvin in gaat slagen om de liefde te vinden, of dat hij net als Gaby uiteindelijk toch single blijft. De start van zijn zoektocht is op 24 juni te zien bij Videoland, te beginnen met gelijk twee afleveringen. Die afleveringen verschijnen in de nacht, als jij nog ligt te slapen, al online. Daarna zal er wekelijks, ook in de nacht van woensdag op donderdag al, een nieuwe aflevering toegevoegd worden aan het aanbod van de streamingsdienst van RTL.

Gaat Tony Junior een vriendin scoren in The Bachelor?

Zelf blikte Tony al vooruit: hij hoopt een ambitieuze vriendin te vinden in The Bachelor, die tevens zijn ‘maatje’ wordt. “Dat had ik ook met Maan. Wij konden superhard chillen en gek doen.”

“Iemand die niet alleen bezig is met make-up, maar ook het water in springt als we in mijn boot zitten. En ook iemand die mijn leven aankan en begrijpt. Ik tour veel, doe veel shows, heb een chaotisch leven buiten coronatijd. Je moet niet bij mij zijn als je iemand wilt die om 18.30 uur bij je op de bank zit.” Spannend!

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee

Trailer The Bachelor