Temptation Island VIPS

Hoe konden Orpheo en Liessinde al op dezelfde avond arriveren?

In aflevering acht zagen we dat Quentin en Channah Temptation Island VIPS verlieten vanwege de kleine die op komst is. Niet veel later maakten Orpheo en Liessinde hun entree als ‘vervangers’.

Deel afleveringen in scène gezet om tijd te creëren richtring entree Orpheo en Liessinde?

Maar bij de kijkers leeft nu eigenlijk nog maar één vraag: hoe konden zij al op dezelfde avond van het vertrek van Quentin en Channah binnen wandelen?

Het is vanuit Nederland immers om en nabij de veertien uur vliegen naar Thailand, terwijl de andere deelnemers nog dezelfde kleding droegen als op het moment dat de vrouwen richting het kampvuur vertrokken. Yolanthe had zich wél tussentijds omgekleed.

Zaten Orpheo en Liessinde al die tijd al als ‘back-up’ in de buurt van de villa aldaar? Die kans is klein. Aannemelijker is dat Channah de producers al eerder dan aan Yolanthe tijdens het befaamde kampvuur-moment heeft verteld over haar besluit.

‘Ik heb het wel eerder gezegd, daar is gelijk op ingespeeld’

Als presentatrice Ingrid Jansen in Telegraaf TV die vraag aan Channah stelt, lijkt ze even niet te weten wat ze moet zeggen. Na even schaapachtig te lachen vertelt ze: “Ik heb het wel eerder gezegd. Daar is gelijk op ingespeeld.” (video hieronder vanaf minuut 3:40).

Het lijkt er dus op dat er delen van de afleveringen 7 en 8 in scène zijn gezet, om tijd te creëren richting de binnenkomst van Orpheo en Liessinde.

Dat verklaart ook gelijk waarom het laatste kampvuur van de mannen en de vrouwen niet op hetzelfde moment plaatsvond: alle voorgaande kampvuur-momenten vonden wél altijd in dezelfde aflevering plaats. Nog veel vragen!