Love & Reality
boer zoekt vrouw seizoen 10

Hoe gaat het nu met Wim, Michelle, Marnix, Steffi en Jaap uit Boer Zoekt Vrouw seizoen 10?

Boer Wim, boerin Michelle, boer Marnix, boerin Steffi en boer Jaap waren in Boer Zoekt Vrouw seizoen 10 de grote sterren. Vonden ze de liefde en vooral zijn ze vier jaar later nog altijd gelukkig in de liefde? Hoe gaat het nu met de boeren uit Boer Zoekt Vrouw seizoen 10? Wij zoeken het uit!

Boer Wim en Marit

Paula en Marlies zagen geen heil in een relatie met boer Wim en Marit bleef over. Gelukkig maar, want anno 2022 zijn de twee nog steeds dolgelukkig in de liefde. Eerst verwelkomden ze een viervoeter in hun pas gestichte gezinnetje, Bowie genaamd, waarna de twee óók een dochter kregen, Lot. “Deze gezinsuitbreiding voelde zo goed, dat we klaar waren voor de volgende stap”, vertelde Wim in een video op de website van Boer Zoekt Vrouw: “We zijn super dankbaar voor alles wat het avontuur ons heeft gebracht.” Daar sloot Marit zich bij aan: “Alles gaat heel goed met ons en we zijn superdankbaar voor alles wat het Boer zoekt Vrouw-avontuur ons heeft gebracht.”

Boerin Michelle en Maarten

Boerin Michelle nam afscheid van zowel Ruud als Zeno en koos voor Maarten. Zij kregen onlangs nog een dochtertje, want dat kondigde het stel op 4 januari 2022 aan. Michelle en ‘haar’ Maarten noemden hun kindje Jasmijn: “Het is zo’n mooi meisje en ze is zo welkom”, aldus Michelle. “We zijn heel blij met haar. Als ze zo schattig ligt te slapen, krijg ik helemaal dat verliefde gevoel: dat is ons kindje. Ze begint nu ook te lachen, fantastisch om te zien. En wij zien het niet, maar in onze omgeving vinden ze dat Jasmijn vooral op Maarten lijkt. Ze heeft alleen mijn neus en verder heeft ze alles van Maarten.”

Boer Marnix en Janneke

Boer Marnix koos Janneke en stuurde Bertine en Willemijn onverrichter zake huiswaarts. Uiteindelijk werd het echter helemaal niets tussen de twee… Voor het oog van miljoenen kijkers liet de vleesfokker Janneke vallen… “Het was een abrupt einde van onze liefdestrip naar Erfurt. Je hoopt misschien wel tegen beter weten in dat het toch wat wordt. Maar ik bleef wel lachen met Marnix. Ze zitten natuurlijk niet  voor niks in dat programma. Die boeren hebben toch moeite om iemand te vinden. Zijn, zachtjes gezegd,  soms niet altijd even handig.” Janneke zei geen spijt te hebben van haar deelname: “Wie maakt nou zoiets mee? Het kijkje achter de schermen, dat wereldje. Leuke mensen, geweldige tv-crew, die lieve Yvon Jaspers… Prachtig. En bovenal heeft Boer zoekt Vrouw mij veel over mezelf geleerd. Hoe ik zou omgaan met de spanning. Ik was benieuwd of ik ervan kon genieten, of ik wel relaxt zou blijven. Nou, dat is deze Janneke aardig gelukt.”

Boerin Steffi en Roel

Harrold en Kevin konden Steffi niet bekoren en de boerin (hengstenhoudster) koos voor Roel. Daar heeft ze geen moment spijt van gehad: eerst haalden de twee al een hondje in huis (‘Kneet is in the house’) en later kregen Steffi en Roel ook een dochtertje, dat ze Sterre Yvon Madelon noemden. Vernoemd naar Boer Zoekt Vrouw-presentatrice Yvon Jaspers dus! “Natuurlijk kon een vernoeming naar Yvon niet uitblijven”, aldus Steffi. “Zonder Yvon was Sterre er niet geweest!”

Boer Jaap en Marian

Marjan vertrok al in aflevering vier van Boer Zoekt Vrouw seizoen 10, waar Jaap Petra liet afvallen. Marian bleef over! Het klikte echter toch niet zo tussen de twee en later datete Jaap nog met Petra, maar ook dat bleek geen succes. “Ik heb de moed nooit opgegeven. Ik wist dat de ware zou komen”, vertelde de bloemenkweker in 2020 aan het Algemeen Dagblad. En ja hoor, hij vond de liefde bij de Deense Helle! “Helle is mooi, lief, praktisch en neemt veel initiatief. In het eerste weekend dat ze bij mij was, moest ik op zaterdag werken. Stond zij gewoon een taart te bakken. Ik hou niet van iemand die alleen maar op de bank zit. Ik zie toekomst met haar. Hoop dat ze op termijn bij me intrekt.”