Love & Reality
Boer Zoekt Vrouw seizoen 1

Hoe gaat het nu met Teus, Joris, Hans, Peter en Piet uit Boer Zoekt Vrouw seizoen 1

Boer Teus, Boer Joris, Boer Hans, Boer Peter en Boer Piet waren in Boer Zoekt Vrouw seizoen 1 de grote sterren. Vonden ze de liefde en vooral zijn ze een kleine twintig jaar later nog altijd gelukkig in de liefde. Hoe gaat het nu met de boeren uit Boer Zoekt Vrouw seizoen 1? We zochten het uit.

Boer Joris en Renske

Boer Joris brengt ons gelijk onwijs goed nieuws dat datingshows op de Nederlandse televisie echt wel een succes kunnen worden. Joris uit Boer Zoekt Vrouw is namelijk nog altijd samen met Renske. Vanaf het eerste moment was Renske razend enthousiast over het boerenleven en dat is niet meer veranderd. De twee zijn na Boer Zoekt Vrouw gaan samenwonen in West-Friesland. Daar werden ze mede-eigenaren van De Lepelaar. Inmiddels leven ze wel een volledig teruggetrokken leven en laten zien ook niet meer op social media zien. De laatste publicaties dateren dan ook al van een kleine tien jaar geleden.

Boer Hans en Connie brachten eerste Boer Zoekt Vrouw-baby

Boer Hans brengt nog meer goed nieuws. Hij was namelijk voor Boer Zoekt Vrouw goed voor twee primeurs. Hans koos na de datingshow voor Connie en dat bleek een gouden greep. De twee bleven smoorverliefd en dat leverde twee primeurs op voor de tv-show. Als eerste BZV-paar zouden ze trouwen én een jaar later in 2007 kwam er zelfs de eerste Boer Zoekt Vrouw-baby: Anna. Een kleine twintig jaar later zijn Boer Hans Ruhof en Connie nog altijd samen.

Veel in de media komen ze niet meer. Dit is bewust, zo laat Connie Ruhof een kleine tien jaar na hun deelname weten in een artikel in de Tubantia. “Direct na de hype zijn wij uitgestapt. Het leven gaat door, het is goed zo.” Zo leven Hans en Connie dus na Boer Zoekt Vrouw rustig verder en inmiddels met twee kinderen, want in 2009 werd ook nog een zoon geboren.

Boer Teus en Astrid.. werd Pam!

Boer Teus koos in Boer Zoekt Vrouw voor Astrid. Toch is dit niet het succes geworden wat de twee ervan dachten. Teus Oskam woont namelijk in Maurik met zijn vrouw Pam van der Linde-Oskam en samen hebben ze twee zoontjes: Sam en Floris. De twee trouwden in 2016. De laatste publicaties zijn uit 2020, toen sprak Teus met De Gelderlander. Hij kwam eerst terug op Astrid.

Liefde duurde slechts zes weken

“Aan het einde van de logeerweek koos ik voor Astrid, een vrouw die aan de overkant van de Lek in Wijk bij Duurstede woonde. Die liefde duurde slechts zes weken. Ik vond haar een geweldige vrouw, maar ik was er niet aan toe om me te binden. Dat ligt nu wel effe heel anders.”

Pam ontmoet bij een tentfeest

Oskam leerde zijn huidige vrouw kennen bij een van de tentfeesten in de regio. “Ze heeft me simpelweg uitgezocht op wie ik ben en niet omdat ik bekend was van het tv-programma. We zijn heel verschillend, maar dat is misschien wel de sleutel tot wat ons bij elkaar houdt, nu al weer zo’n jaar of twaalf. Ik ben wel eens impulsief, maar dat calculeert ze gewoon in tegenwoordig. Voor de rest is het een kwestie van iets meer geven dan nemen. We hebben alles bij elkaar best een mooi leven.”

Boer Piet van Sieta naar Corine

Boer Piet is net zoals Teus uiteindelijk gelukkig geworden met een vrouw die niet deel nam aan Boer Zoekt Vrouw. Tijdens het programma koos de toen 42-jarige boer voor Sieta. Het was overduidelijk zijn eerste keuze, terwijl Sieta toch eerlijk aan Piet had toegegeven dat het boerenleven toch niet was wat ze wilde. Een paar maanden bleven ze bij elkaar, maar strandde de relatie toch. Zo’n vijf jaar later zou Piet trouwen met Corine, die hij leerde kennen als verkoopster van stro en hooi. In 2010 werden Boer Piet en Corine de ouders van een zoontje: Dirk.

Boer Peter en Anita

Boer Peter is van het eerste seizoen van Boer Zoekt Vrouw degene waar het minst mooie sprookje over te vertellen valt. Tijdens het programma kreeg hij een kleine honderd brieven en had flinke keuzestress. Uiteindelijk liet hij Anita eerst afvallen, om vervolgens toch voor haar te kiezen. Een lang leven was dat uiteindelijk niet beschoren. De relatie ging uit, waarna Peter van de radar van het grote publiek verdween. Of hij alsnog een vrouw heeft gevonden is dan ook niet bekend.