Love & Reality

Hoe gaat het nu met Stefano en Gelina uit Temptation Island VIPS 2018?

Een van de meest spraakmakende koppels uit het Temptation Island VIPS-seizoen van 2018 bestond uit Stefano en Gelina. Vol goede moed gingen zij de ultieme relatietest aan, maar al vrij snel werd duidelijk dat ze het niet zouden gaan overleven als setje. De grote knaller kwam tijdens het afsluitende kampvuur.

Heftige Temptation-deelname

Zo, dat was toch ook wel een heel bijzonder setje. Stefano maakte het veel te bont met verleidster Zwanetta en liet haar de nodige kreungeluiden produceren tijdens de dreamdate, maar zelfs nadat deze waren afgespeeld ontkende hij nog alles. Hebben we ooit iemand zo gortdroog zien liegen op de nationale tv, als Stefano? Het stalen gezicht van Stefano vergeten we never nooit meer. Toch kwamen de twee na Temptation terug bij elkaar.

Vergeven en vergeten

Blijkbaar kon Gelina hem toch vergeven, want op Valentijnsdag 2019 – een aardige tijd na Temptation, dus – schreef Stefano onder een foto van hem met Gelina op Instagram: “Mijn Valentijn. De mooiste en sterkste vrouw die ik ooit in mijn leven heb ontmoet. Wat een koningin! Ik bewaar mijn woorden voor later als ik meer open ben over ons leven.” Gelina (die toen nog een Instagram-account had) reageerde destijds met “❤️!!!”

Nu toch weer uit elkaar

Maar vandaag de dag lijkt het erop dat Stefano en Gelina dan toch weer uit elkaar zijn. Daarbij kunnen we ons enkel op de Instagram-page van Stefano, waarop geen foto’s meet Gelina meer staan, baseren. Gelina heeft namelijk haar Instagram-pagina verwijderd en ambieert duidelijk een leven buiten de spotlights. Stefano woont in Amsterdam een focust zich met name op fitness, modelwerk en de wereld rondreizen voor lekkere zonvakanties. Het liefst in influencersoord Dubai. Hij ziet er in ieder geval goed en afgetraind uit!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ✝︎ BELLY (@stefano.bell)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ✝︎ BELLY (@stefano.bell)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ✝︎ BELLY (@stefano.bell)