Love & Reality
Kitty uit Big Brother

Hoe gaat het nu met Kitty uit Big Brother 2022?

Eén van de smaakmakers uit het vorige seizoen van Big Brother was Kitty Mager. De vrolijke Amsterdamse in haar roze huispak staat ons nog heel helder voor de geest. Hoogste tijd om eens met Kitty bij te babbelen, want hoe gaat het vandaag de dag met haar?

Kort, maar krachtig

“Jeetje jongens, een jaar geleden alweer dat ons avontuur was”, begint Kitty in gesprek met LoveReality. “Wat is de tijd voorbij gevlogen! Voor mij was het avontuur veel te kort.. Iedereen heeft kunnen zien hoe boos en teleurgesteld ik was toen ik uit uit moest. Een reactie door een samenloop van omstandigheden. Je zou dus kunnen denken, ‘het avontuur was niet goed voor Kitty’. Nou alles behalve dat!”

Rooskleurig

“Big Brother heeft mij zoveel gebracht, het heeft iets met mij gedaan. Uitleggen precies wat is moeilijk, maar het heeft iets met me gedaan. Het was een avontuur dat ik heel graag nog eens zou doen. Een All Stars-editie zou te gek zijn.” Verder gaat het momenteel super goed met Kitty. “Ik heb een baan… Yeah! Nog wel op leerlingenbasis, ik zit volop in een studie. Die is pittig, maar ook leuk. Met hard werken en flink studeren hoop ik dat ik binnenkort kan zeggen: ik ben machinist.”

Happy family

“Met mijn kleindochter (bijna een jaar oud, red.) en ook mijn bonus-kleindochter gaat het super en daar geniet ik van. En verder het nieuwe seizoen van Big Brother, daar verheug ik me enorm op. Ook al ben ik stiekem ook wel een beetje jaloers”, lacht Kitty tot slot. Benieuwd hoe het nu met Salar gaat? Dat lees je hier!

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kitty Mager (@kitmager)