Love & Reality
Boer Zoekt Vrouw seizoen 4

Hoe gaat het nu met Jos, Peter, Wietse, Hans en Wim uit Boer Zoekt Vrouw seizoen 4?

Boer Jos, boer Peter, boer Wietse, boer Hans en boer Wim waren in Boer Zoekt Vrouw seizoen 4 de grote sterren. Vonden ze de liefde en vooral zijn ze meer dan tien jaar later nog altijd gelukkig in de liefde? Hoe gaat het nu met de boeren uit Boer Zoekt Vrouw seizoen 4? Wij zoeken het uit!

Boer Jos en Dycke

Boer Jos koos in het vierde seizoen van Boer Zoekt Vrouw voor Dycke en liet Marieke en Mirjam lopen. Anno 2021 blijkt hij de keuze van zijn leven gemaakt te hebben, want de tortelduifjes zijn nog altijd samen. “Ik was niet op zoek naar een man, maar ineens werd ik getriggerd door die blauwe ogen, die statige man die wat onhandig in de camera kijkt”, vertelt Dycke in een interview van het Algemeen Dagblad over de oproep van gladiolenkweker Jos in 2009. De bloemenboer vult aan: “De jaren vliegen voorbij, maar dat jaar was zo speciaal. Wat je dán overkomt, is met geen pen te beschrijven.” Dycke is door de jaren heen óók van gladiolen gaan houden: “Is geen madeliefje hè. Die stevige stengel, de gladiool staat er echt. Het is niet voor niets de bloem van de overwinning.”

Boer Peter en Hanneke

Boer Peter liet Saskia en Saskia (de twee Saskia’s) afvallen en ging er in Boer Zoekt Vrouw seizoen 4 vandoor met Hanneke. Boer Peter was één van de populairste boeren uit de serie (hij kreeg liefst 254 brieven) en dat de vrolijke, spontane Hanneke uit Herpen zijn hart won, was voor haar dus wel een overwinning. Hun liefde was echter geen lang leven beschoren, want in 2010 maakte Peter bekend dat de relatie op de klippen was gelopen… Peter liet weten dat het gevoel er niet meer was en dat de twee daarom in goed overleg hadden besloten om uit elkaar te gaan.

Boer Wietse en Neeltje

Boer Wietse ging uiteindelijk voor Neeltje en dat betekende dat Nicolien en Iris afvielen. Wietse en Neeltje waren tegenpolen: een stille, introverte boer en een extraverte, spontane vrouw. Toch sprong de vonk over. De twee verdwenen uit de spotlights, tot de Boer Zoekt Vrouw-special van 2021 op de televisie werd uitgezonden: opeens kwamen ze in beeld met hun drie kids, twee jongetjes en een meisje. Door hun leven in de anonimiteit is er niet veel over het koppel bekend, maar dat ze nog altijd samen zijn lijdt geen twijfel: Wietse en Neeltje hebben een gelukkig gezinnetje gesticht.

Boer Hans en Audrey

Er zijn door de jaren heen al heel veel Boer Zoekt Vrouw-baby’s geboren en boer Hans en ‘zijn’ Audrey hebben er daarvan vier op hun geweten! Maar… dat had Audrey ook al kunnen weten, want ‘haar’ boer had dat al voorspeld. “Al moet het natuurlijk wel allemaal lukken”, aldus Hans. “We hebben zelf ook meerdere miskramen gehad in het  verleden. Dus je kan het wel gaan roepen, maar daar moet je voorzichtig in zijn. Ik heb altijd al gezegd dat ik een stuk of vier kinderen wil. Ik vind dat gewoon gezellig!”

Boer Wim en Astrid

Boer Wim koos in Boer Zoekt Vrouw voor Astrid, die haar baan in Leeuwarden opgaf en introk bij haar nieuwe liefde. Drie jaar later liep de relatie echter op de klippen, waarna Wim Rita leerde kennen, een andere brievenschrijfster. In 2015 stapten de twee in het huwelijksbootje. Wim vertelde aan RTL Boulevard: “Ik ben een gelukkig man. Het is voor het eerst in mijn leven dat ik ga trouwen. Het moest er een keer van komen en ik ben blij dat het met Rita is. Een hele lieve vrouw, ze komt uit Genemuiden. Een streekgenoot, dat schept automatisch een band.”