Love & Reality
Boer Zoekt Vrouw seizoen 6

Hoe gaat het nu met Henk, Martin, Henrieke, Willem en Aad uit Boer Zoekt Vrouw seizoen 6?

Boer Henk, boer Martin, boerin Henrieke, boer Willem en boer Aad waren in Boer Zoekt Vrouw seizoen 6 de grote sterren. Vonden ze de liefde en vooral zijn ze tien jaar later nog altijd gelukkig in de liefde? Hoe gaat het nu met de boeren uit Boer Zoekt Vrouw seizoen 6? Wij zoeken het uit!

Boer Henk en Fiona

Boer Henk koos Fiona en liet Yoni en Lisa afvallen! De twee zijn nog altijd bij elkaar en verwelkomden in 2021 al weer hun vierde kindje, ze kregen een dochtertje dat ze Hailey noemden. Eerder zorgden Henk en Fiona dus voor drie Boer Zoekt Vrouw-baby’s: één jongetje, Owen, en twee meisjes, Jolene en Lizzy. Boer Henk zei dolgelukkig te zijn: “We zijn heel gelukkig met onze vier gezonde kinderen. Dan komt het vanzelf wel goed, zeggen we tegen elkaar. We gaan vol vertrouwen de toekomst tegemoet.” Ook ‘zijn’ Fiona zat op een roze wolk: “Ik had nooit gedacht dat ik vier kinderen zou mogen krijgen. We zijn heel dankbaar dat ze alle vier gezond zijn. Het is natuurlijk wel druk, met het bedrijf, het huishouden en nu vier kinderen. Maar het is gezellige drukte.”

Boer Martin en Wilma

Boer Martin stuurde Swaen en Jose naar huis en ging vól voor Wilma. De twee hadden beiden een eerdere partner verloren aan kanker en daarom klikte het misschien ook zo goed. In 2013 stapten de ’tortelduifjes’ in het huwelijksbootje en Wilma’s jongste zoon Thijs zei: “Vandaag is Martin echt de man van mijn moeder geworden. Ik ervaar hem als mijn vader, het past gewoon.” Swaen, die haar meerdere moest erkennen in Wilma, was erbij op de huwelijksdag een toonde zich een méér dan goede verliezer: “Sommige stellen klóppen gewoon. En dit klopt zeker.”

Boerin Henrieke en Bert

Boerin Henrieke ging ervandoor met Bert en dat betekende slecht nieuws voor Rick-Jan en Barrie. Henrieke en (eigenlijk vooral) Bert zorgden voor het spraakmakende ’theekopjes-moment’ in Disneyland Parijs. Bert maakte een nogal norse indruk, al zei hij daar later over: “Dan word ik afgeschilderd als de lomperik of de a-romantische Bert van Boer Zoekt Vrouw.” We zagen Henrieke hem vragen of hij met haar in de theekopjes wilde. Zijn antwoord? ‘NEE!’ De twee gingen (niet geheel verwonderlijk) snel uit elkaar. Maar Bert was inmiddels wél populair geworden bij de vrouwen. Hij had geen openingszin meer nodig: “Er is altijd een ingangsgesprek, om het zo maar te zeggen. En dat gaat dan over Boer Zoekt Vrouw.”

Boer Willem en Klaas

Boer Willem koos Klaas en stuurde Jurjen en Jacob onverrichter zake naar huis. Eind 2013 gaf Willem een update over zijn liefdesstatus: “In de liefde is het rustig. Ik heb nog altijd contact met Klaas. We gaan samen veel weekendjes weg. In de zomer zijn we naar Zwitserland geweest. Naar dezelfde plek als waar we met de citytrip waren, in Graubünden. We hebben daar een trektocht gemaakt van zo’n honderd kilometer, naar Italië toe. Dat was echt geweldig. Het was prachtig weer, met een strakblauwe lucht. En vooral als je dan hoog in de bergen bent, boven de bomen, dan voel je je zo vrij.”

Boer Aad en Jeannet

Boer Aad koos Jeannet, waardoor Linda en Ina achter het net visten. Aad kreeg tijdens zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw de bijnaam ‘Dict-aad’, vanwege zijn gestructureerde levensstijl. Ina drukte hem al op het hart: “Je bent niet goed bezig. Je maakt een hele grote fout. Onbegrijpelijk. Jeannet is echt niet liefdevol.” En Aad bleek daadwerkelijk een fout gemaakt te hebben, want Jeannet en hij bleven niet lang bij elkaar. Nu heeft hij echter een relatie met Ingrid. Zij vertelt: “Ik voelde dat ‘ie wederzijds was. Dus nog voordat we elkaar in levende lijve gesproken hadden. Hij keek naar mij, ik keek naar hem, en dacht: Dit is goed. Vanaf dat moment zijn we elkaar blijven zien.”