Love & Reality
Boer Zoekt Vrouw seizoen 5

Hoe gaat het nu met Frank, Gijsbert, Annemarie, Richard en Marcel uit Boer Zoekt Vrouw seizoen 5?

Boer Frank, boer Gijsbert, boerin Annemarie, boer Richard en boer Marcel waren in Boer Zoekt Vrouw seizoen 5 de grote sterren. Vonden ze de liefde en vooral zijn ze tien jaar later nog altijd gelukkig in de liefde? Hoe gaat het nu met de boeren uit Boer Zoekt Vrouw seizoen 5? Wij zoeken het uit!

Boer Frank en Anita

Boer Frank koos voor Anita en liet Judith en Berber afvallen. Zijn relatie met Anita, dierenarts van beroep, kende hoogtijdagen (liefst zeven jaar lang), maar in 2018 spatte de liefdesdroom uit elkaar. Dat ging overigens wél gemoedelijk, zo vertelde Frank: “Gelukkig zijn we in goede harmonie uit elkaar. Anita is op zoek naar andere woonruimte en tot die tijd woont ze nog bij mij op de boerderij.” Anita vulde aan: “Er is absoluut geen ruzie, dus we kunnen op deze manier rustig aan het idee wennen dat we geen stel meer zijn. Toevallig loopt het ook samen met mijn zoektocht naar een andere baan als dierenarts. Alles verandert. Gelukkig kan ik wel positief naar het nieuwe jaar uitkijken.”

Boer Gijsbert en Femke

Boer Gijsbert vond de liefde bij Femke, en dat Yvonne en José moesten wieberen. De twee ’tortelduifjes’ zorgden voor drie (!) Boer Zoekt Vrouw-baby’s (Marije, Siem en Hannah Foska), maar ook hun relatie liep op de klippen. Dat hing Femke aan de grote klok via Facebook: “Gijs en ik zijn inmiddels bijna een half jaar uit elkaar, oud nieuws dus. Uit elkaar gaan doe je niet zo maar, zeker niet wanneer er kinderen in het spel zijn. Maar voor ons bleek toch dat we de wederzijdse verwachting, ondanks de beste intenties aan beide zijden, absoluut niet waar konden maken. We zijn nog gewoon met elkaar in gesprek zonder woorden en willen vooral het beste (voor zover mogelijk in deze situatie) voor de kinderen.”

Boerin Annemarie en Adriaan

Boerin Annemarie ging voor Adriaan en stuurde Harrie en Johannes naar huis. ‘Kaasbabe’ Annemarie en haar Adriaan gingen snel uit elkaar, maar in 2012 maakte ze bekend opnieuw de liefde gevonden te hebben. En ze was zelfs zwanger, voegde ze daaraan toe. Ondanks dat geluk maakte ze een nogal geïrriteerde indruk: “Eigenlijk wil ik alles achter me laten. Ik heb ook met niemand van Boer Zoekt Vrouw nog contact en wil zo snel mogelijk BN’er af zijn.” Het is dus geen verrassing dat ze compleet uit de spotlights verdween.

Boer Richard en Annemieke

Annemieke veroverde het hart van boer Richard, waardoor Susan en Heidy in mochten rukken. De relatie tussen Richard en Annemieke hield eventjes aan, maar kende niet zo’n leuk einde. In 2012 vertelde Annemieke namelijk aan het Algemeen Dagblad: “Ik dacht dat ik de liefde van mijn leven had gevonden, maar hij (Richard, red.) heeft de relatie met mij anderhalve maand geleden verbroken. Ik ben als het ware uit zijn leven gebannen. Ik heb zo ongelooflijk veel van deze man gehouden, dat dit heel erg zeer doet. Hij gedraagt zich verre van een gebonden man. Als je gek op iemand bent, dan doe je dit soort dingen niet.”

Boer Marcel en Ksenia

Boer Marcel koos Ksenia, maar op stedentrip naar Praag vertelde zij hem dat ze niet verliefd op hem was. Later trok ze tóch bij hem in, maar dat was van korte duur. Een bekende van de boer vertelde: “Ze hebben het samen geprobeerd. Ze hebben een paar weken samengewoond om het toch een kans te geven, maar na een week of twee heeft zij haar koffers weer gepakt.” Buurtbewoners hadden met Marcel te doen: “We vinden het sneu voor hem dat Ksenia hem heeft afgewezen. Je kon duidelijk zien dat die man tot over zijn oren verliefd was. Het is meer dan jammer.”