Love & Reality
Carlijn Jeroen Kopen zonder Kijken

Hoe gaat het nu met Carlijn en Jeroen na Kopen Zonder Kijken?

Op maandagavond een nieuwe aflevering van Kopen Zonder Kijken bij RTL4. Daarin gingen Carlijn en Jeroen op zoek naar een nieuw koophuis. De twee willen, mede voor hun zoontje Tijn, een huis in een veilige buurt. Het wordt een helse zoektocht, maar na precies een jaar lukt het het team toch om een geschikt huis te vinden. De grote vraag is: Hoe gaat het nu met Carlijn en Jeroen na Kopen Zonder Kijken en wonen ze nog in het huis?

Soest

De twee werden verrast met een huis in Soest. Een huis waarin ze nog altijd wonen, al is er hier en daar wel wat aangepast. “We hebben wel een paar dingen veranderd”, vertelt Jeroen. “Maar, wel minimaal!”, vult Carlijn aan. “Zo kan het stel zich nog goed herinneren dat de bank in de voorkamer voor de ingebouwd zitbank stond. De bank werd dan ook verplaatst. “Dit vonden we zonde, vandaar dat we de bank hebben rechtgezet. En verder heeft het zusje van Jeroen een lamp overgenomen. Echt peanut-dingen dus.”

Helemaal thuis

De twee voelen zich helemaal thuis. “Het is bizar hoe snel dat gaat. Door zelf een paar kleine dingen te doen – zoals een traprekje plaatsen of het grasveld aanleggen -, is het heel snel als thuis gaan voelen. Bijzonder, want zoveel spullen zijn nieuw.” Carlijn is ook blij in Soest. “Het voelt nog steeds heel onwerkelijk hoor, maar doordat we meer onze draai beginnen te vinden, voelt het meer en meer als thuis. We hoeven hier nooit meer weg!”

➡ Gezellig meekletsen over Kopen Zonder Kijken? Word gratis lid van deze gezellig Facebook-groep!