Love & Reality

Hoe gaat het nu met Bert uit B&B Vol Liefde?

Bert was één van de meest spraakmakende personen uit het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde. Vanuit Frankrijk vond hij helaas niet de liefde, maar leerde hij wel erg veel over het leven en over hemzelf.

Zeker niet eenzaam

Bovendien is hij sinds het programma plots bijzonder populair bij de vrouwen, zo vertelt Bert aan De Telegraaf. “Voor mij is het geen ramp geweest en het heeft me wel de nodige publiciteit opgeleverd. De komende maanden concentreer ik me in ieder geval op de gasten die komen. Ik voel me allesbehalve eenzaam.” Ook al vond hij geen liefde in de show. “Het was een behoorlijk avontuur met al die dames, maar uiteindelijk is het niets geworden. Dat is natuurlijk spijtig. Op een zeker moment was het voor mij wel duidelijk dat er geen geschikte kandidaat bij zat. Dan is het gewoon klaar.”

Geen contact met single vrouwen, wel met de nieuwe deelnemers

“Ik heb zo’n duizend e-mails ontvangen. Ik heb er eerlijk gezegd niets mee gedaan. Ik heb het gewoon te druk met mijn bedrijf en ik had ook niet de behoefte om me in alle correspondentie te verdiepen.” Onlangs sprak Bert nog met kandidaten uit het volgende seizoen. “Ik heb hun vragen keurig beantwoord. Kijk, het is maar net hoe je er zelf in staat en welke verwachtingen je hebt. In het eerste seizoen is er uiteindelijk geen relatie uit gerold tussen B&B-uitbaters en de vrijgezellen die zich hadden aangemeld.”

➡ Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!