Love & Reality
Boer Zoekt Vrouw seizoen 3

Hoe gaat het nu met Agnes, Henk, Frans, Jan en Gerard uit Boer Zoekt Vrouw seizoen 3?

Boerin Agnes, boer Henk, boer Frans, boer Jan en boer Gerard waren in Boer Zoekt Vrouw seizoen 3 de grote sterren. Vonden ze de liefde en vooral zijn ze een kleine vijftien jaar later nog altijd gelukkig in de liefde? Hoe gaat het nu met de boeren uit Boer Zoekt Vrouw seizoen 3? Wij zoeken het uit!

Boerin Agnes en Jurre

Boerin Agnes uit Gasselternijveen deed in 2007 als eerste boerin ooit mee aan aan het programma Boer Zoekt Vrouw. Ze verkoos Jurre boven Klaas en Jurjen, maar hun leven was geen lang liefde beschoren. De twee gingen ieder hun eigen weg. In 2011 kwam Albert op het pad van de eerste Boer Zoekt Vrouw-boerin en na een relatie van twee jaar ging hij voor haar op zijn knie! De tortelduifjes gaven elkaar het jawoord en hebben anno 2021 al drie kinderen: een zoontje Geert en twee dochtertjes, Lieke en Maaike.

Boer Henk

Boer Henk verliet het programma Boer Zoekt Vrouw zónder kersverse boerin. Maartje, Marlou én Klarijn vertrokken uit eigen overweging en boer Henk bleef moederziel alleen achter. Niet lang daarna vond boer Henk dan tóch de liefde waar hij zo hartstochtelijk naar op zoek was, en wel bij Vanessa! In 2010, twee jaar na Boer Zoekt Vrouw seizoen 3, kregen de twee een zoontje, dat ze Olivier noemden.

Boer Frans en Ronella

Boer Frans koos Ronella en zei in een interview met Trouw dat hij ‘vlinders in zijn buik’ had: “Het is nog heel pril, maar ik ben ontzettend verliefd.” Toch gaf hij óók aan er moeite mee te hebben dat hij afscheid moest nemen van kandidate Joyce: “Ergens heb ik weleens gedacht: wat heb ik laten lopen. We zijn nu vrienden, zij is vorige week naar een optreden van me komen kijken.” De vlinders ten spijt, de relatie van Frans met Ronella liep op de klippen. Boer Frans verdween uit de publiciteit, tót begin 2014. Toen werd namelijk bekend dat hij (in het geheim) getrouwd was met ‘ene’ Leonie: “Het was een mooie dag.”

Boer Jan

Net als boer Henk hield boer Jan óók al geen relatie over aan Boer Zoekt Vrouw. Hij maakte namelijk geen keuze: Annet en Siepie vertrokken zelf en Anita viel af. In 2020 vertelde boer Jan in een terugblik: “Ik vond Siepie een leuke vrouw, een lieve vrouw. Ja… maar dat was niet wederzijds.” Presentatrice Yvon Jaspers kon het zich nog heugen: “Dat moment zal ik nooit vergeten. Dat jij daar in die keuken zat en ineens liep je buiten op het veld. Maar wat zat daartussenin?” Jan: “Ik weet het niet. Ik had het gehad.” Het kwam toch nog goed met boer Jan, die de liefde vond bij Pauline. De vonk sloeg over bij de afterparty van Boer Zoekt Vrouw.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv)

Boer Gerard en Leonie

Boer Gerard koos Leonie en liet Marja en Pauline (ja, de vrouw die uiteindelijk bij boer Jan op de boerderij eindigde) afvallen. Rond het persoontje van Leonie ontstond een relletje, toen ze getrouwd bleek te zijn, juridisch gezien dan. Van haar echtgenoot had ze toestemming gekregen om mee te doen aan Boer Zoekt Vrouw. Hoe dan ook, het vlammetje van de liefde tussen boer Gerard en Leonie doofde nogal snel. Daarna vond Gerard de liefde bij een vrouw genaamd Miranda.

➡ Bekijk ook: Hoe is het nu met de boeren uit Boer Zoekt Vrouw seizoen 2
➡ Bekijk ook: Hoe is het nu met de boeren uit Boer Zoekt Vrouw seizoen 1