Love & Reality
Eveline Married at First Sight

Hier letten de experts van MAFS nu op bij het matchmaken

Het vorige seizoen van Married at First Sight leverde weinig tot geen liefde op. Dit seizoen moet dat anders, en dus gooiden de experts het over een andere boeg bij het maken van de matches. Belangrijkste speerpunt: er is meer gekeken naar wat de kandidaten echt nodig hebben, dan naar waar ze zelf naar op zoek zijn.

Nieuwe tactiek experts

Expert Eveline Stallaart, seksuoloog van beroep, legt aan Shownieuws uit: “Wij zijn veel grondiger gaan onderzoeken en hebben de kandidaten veel meer kunnen spreken, veel meer van ze kunnen zien. We gaan echt helemaal uitdieppen van: ‘Wat heeft iemand eigenlijk meegemaakt?'”

‘Dit seizoen gaat alle kanten op’

De wensenlijstjes van de kandidaten konden dus zo ongeveer de prullenmand in. “Juist door het, van onze kant, heel anders aan te vliegen ga je eigenlijk zien dat wat iemand nodig heeft wel de sleutel kan zijn voor een goede relatie.” Over het nieuwe seizoen belooft Eveline tot slot: “Het gaat gewoon alle kanten op straks, dus ieder krijgt wat wils!”

Carlo Boszhard

Eerder zei Carlo Boszhard al in RTL Boulevard: “De experts zijn eigenlijk weer helemaal opnieuw begonnen. Ze hebben alles losgelaten, ook het invullen van lijstjes met ‘dat vind ik wel leuk, en dat vind ik niet leuk.’ Ze zijn heel diep gegaan; ik vind het geweldig hoe ze het hebben aangepakt.” Spannend!

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eveline Stallaart (@evelinestallaart)