Love & Reality
Leroy Big Brother Lang Leve de Liefde

Hier kun je Leroy uit Big Brother al van kennen

Big Brother verwelkomde zondag liefst drie nieuwe bewoners in zijn huis. Julio, Hanne en Leroy kwamen het huis binnen. Leroy kwam voor veel kijkers al ergens bekend van voor. Inmiddels is duidelijk geworden dat hij in het verleden mee heeft gedaan aan Lang Leve de Liefde. Het werd voor kijkers een bijzondere date, al zit dat volgens Leroy wel iets anders in elkaar dan toentertijd getoond.

Leroy uit Lang Leve de Liefde

Leroy was in oktober 2020 te zien in Lang Leve de Liefde. Hij werd gekoppeld aan Anita waarmee hij een bijzondere date had. De date liep namelijk niet helemaal vlekkeloos. Zo slaat hij de plank nogal mis als hij zijn date probeert te imponeren door te vertellen dat hij ‘meer dan 1000 Tinder matches heeft’. Ook valt in de aflevering op dat hij druk bezig is met complimentjes vissen en gaat het volledig mis als de vragenkaartjes erbij worden gepakt.

Anita leest voor: “Houd jij er van om verwend te worden? Zo ja, hoe dan?” Leroy antwoordt met: “Wat is verwennen? Ik kan wel zeggen van ja.. als ik mijn broek omlaag doe..” Het levert een nogal ongemakkelijke situatie op.

Gedatet

Toch bleek het in eerste instantie wel een match en zijn Leroy en zijn date Anita buiten het programma nog een tijdje aan het daten geweest. Dat zou een maand of drie geduurd hebben. De twee besloten het af te kappen toen bleek dat de afstand te groot was. Volgens Leroy zou de uitzending gemanipuleerd zijn door de montage.

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!