Love & Reality

Hier kun je Joep uit Married at First Sight al van kennen

Joep Honcoop doet mee aan Married at First Sight. Wie ook regelmatig andere realityprogramma’s bekijkt, komt er al snel achter dat Joep geen onbekende is. Hij zet nu de ultieme stap om blind te trouwen, maar deed eerder al mee aan De Bachelorette. Daar probeerde hij het hart van Gaby Blaaser voor zich te winnen, maar hij strandde al snel.

Joep deed mee aan De Bachelorette

Joep Honcoop deed in 2020 mee aan De Bachelorette. Hij omschreef zichzelf toen al als een jongen die ervan houdt om verzorgd te worden, maar dat zelf ook graag teruggeeft aan zijn partner. Hij is een serieuze jongen, die graag risico’s neemt omdat risico’s nemen veel moois kan brengen. Hij kan goed praten, maar ook goed luisteren.

Geen match

In De Bachelorette duurde het avontuur van Joep niet lang. Daarover vertelde hij toentertijd: “We hadden leuke, echte gesprekken als de camera’s niet draaiden, maar zo gauw deze weer aangingen, werd het gesprek gemaakter, meer gestuurd. Dat is tv, anders kijken mensen niet.”

Joep had het daar niet zo mee en wilde vooral zichzelf zijn, ook op tv. “Voor mijzelf ging dat niet op. Ik wilde geen beter beeld van mezelf laten zien dan ik ben. Ook niet voor leukere tv”, aldus Joep. Vanaf nu kun je hem ook volgen in Married at First Sight. Daarin zal hij blind trouwen met een leuke dame.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!