Love & Reality
Hester Lang Leve de Liefde

Heftige week voor Lang Leve de Liefde-Hester: “Tot doodsbedreigingen aan toe…”

Hester heeft een heftige week achter de rug na haar deelname aan Lang Leve de Liefde. Met name door de gesprekken over trouwen en baby’s kwam ze niet bepaald sympathiek over en daar baalt ze van. De reacties kwamen dan ook hard aan. “Van ‘irritant wijf’ tot aan doodsbedreigingen aan toe”, vertelt Hester aan LoveReality. Gelukkig kijkt ze toch tevreden terug op LLDL.

Door zenuwen zeg je soms wat gekke dingen

“Ik heb Lang Leve de Liefde als ontzettend leuk maar ook spannend ervaren. Wat begon als grap bij mijn vriendinnen, eindigde opeens in de villa. De 24 uur met mijn date Lando waren erg leuk. We hadden een goede klik en hebben veel lol met elkaar gehad. Zoals te zien is in de aflevering zag ik er wel potentie in. Daten is al eng, laat staan op tv met camera’s om je heen in een vreemde omgeving. Bij daten horen natuurlijk spanningen. Zoals iedereen weet zeg je door de zenuwen soms wat gekke dingen. Ben ik nou net degene die al veel grapjes maakt, maar met de zenuwen het er soms verkeerd uit kwam. Dat is nou net gebeurd op 1 moment, namelijk het baby gedeelte. Maar hé, ik als 21-jarige student denk ook nou nog niet echt na over trouwen en baby’s…”

In aflevering twee zie je een andere Hester

Ze baalt dan ook wel dat de makers uitgerekend die twee momenten eruit hadden gehaald en overal op de socials plaatsten. “Vanaf dat moment ging heel social media los. Van ‘irritant wijf’ tot aan doodsbedreigingen toe. Als je kijkt naar aflevering twee, zie je een totaal andere Hester. Hester die zich kwetsbaar openstelt, die weet wat ze wil en zelfs koffie komt brengen terwijl je nog slaapt. Ik ben mij er natuurlijk van bewust dat tv delen waarin sensatie of andere dingen uit te halen valt online zet, maar bij een liefdes programma had ik het niet zo verwacht. Voor negatieve reacties was ik gewaarschuwd, maar dit had ik nooit verwacht. Twitter, Instagram, Facebook overal gaat het los om een fragment van 25 seconden. Als je naar de aflevering kijkt zie je dat het gesprek nog wordt vervolgd wat betreft het onderwerp over de baby’s.”

Focus op positieve berichten

Hester is dan ook snel gestopt met het leven van alle artikelen en reacties. “Ik wil wel zeggen dat ik echt meer dan 200 berichten heb gekregen van bekende, maar ook veel van onbekende mensen die mij ontzettend lieve en steunende berichten sturen. Ik krijg heel veel positieve reacties waarin mensen vooral vertellen hoe knap ze het vinden hoe ik mij zo kwetsbaar heb opgesteld op nationale tv en daarnaast heel veel berichten over hoe lief, leuk en knap ik ben. Dit doet mij natuurlijk ontzettend goed. Mijn Instagram en Tiktok ontplofte met lieve berichten en dit gaat nog steeds door.”

➡ Niets missen van Lang Leve de Liefde? Word dan ook lid van deze Facebook-groep en klets gezellig mee!