Love & Reality
Dave Denise uit B&B Vol Liefde

Heeft B&B Vol Liefde-Dave hiermee de afloop met Denise verklapt?

Dave is voor B&B Vol Liefde afgereisd naar Spanje waar hij het hart van Denise hoopt te veroveren. Wie het programma volgt, kan zien dat Dave er goed voorstaat. Tot op heden bleef hij al de concurrenten voor en Denise heeft hem nog altijd niet naar huis gestuurd. Toch is het maar de vraag of hij uiteindelijk gekozen is door Denise. Dave lijkt namelijk per ongeluk de afloop van het avontuur verklapt te hebben.

Verklapt

In de Reality Snack van De Telegraaf bespreken Karlijn Bernoster en Eva van Riet de week van B&B Vol Liefde. Daar is ze wat opgevallen bij Dave. “Er komt denk ik niet echt liefde uit die twee voort, want ik heb het idee dat hij zich een beetje heeft vergaloppeerd op Instagram”, laat Bernoster weten aan de desk. Ook Eva van Riet heeft dat idee. “Ik had verwacht: Dat zit vanaf dag 1 wel goed. Die hebben elkaar gevonden in de ‘oppervlakkigheid’.”

Mislukt

Niets blijkt minder waar. “Nu heeft Dave op zijn Insta Story een Q&A gedaan en iemand stelt de vraag: “Hoe bevalt Schoonhoven?” En toen heeft hij gereageerd: “Woon er nog niet, maar wel bijna en tot nu toe bevalt het super goed. Blij als ik straks mijn eigen plek heb, is lang geleden.” Bernoster trekt haar conclusies: “Hij gaat daar wel wonen en hij gaat dus niet naar Spanje.” En ook Van Riet heeft haar twijfels. “Je zou toch zeggen als dat tussen die twee een relatie wordt, dan gaat hij natuurlijk emigreren naar Spanje. Het lijkt niet door te gaan.”

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook de Facebook-groep