Love & Reality

Harry uit Too Hot To Handle was drie weken lang stiekem samen met andere deelneemster dan Francesca

Het is inmiddels bekend dat Harry en Francesca uit Too Hot To Handle officieel samen zijn, en serieuze plannen voor de toekomst hebben. Maar drie weken na de opnames van de serie was Harry nog even samen met een andere deelneemster.

‘Harry was na Too Hot To Handle ook nog kort samen met Madison’

Harry praatte namelijk door met Madison, en uiteindelijk vraagt hij aan haar of ze mee wilde op vakantie naar Bali. Dat wilde ze niet, maar ze kwam wel in Australië naar hem toe. Later gingen ze nog samen naar Nieuw-Zeeland, maar daarna ging het mis. “Hij kwam terug naar hun hotel en zei Madison dat het over was. Ze moest maar naar huis gaan zonder hem”, meldt een bron aan de Daily Mail Australia, geciteerd door Cosmopolitan.

Pas een heel stuk later bood Harry zijn excuses aan Madison aan. “Hij beloofde dat hij niemand anders zag, en dat hij echt wilde dat het zou werken met haar. Hij wilde tijdens de reünie vertellen dat hij samen was met Madison.” En Madison vergaf hem. “Ze werden (virtueel) onafscheidelijk als koppel. Ze hebben zoveel gemeenschappelijke vrienden in Los Angeles, en hebben dezelfde personal trainer.” Videobewijs van de korte relatie tussen Harry en Madison zie je hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My white blood cells rn: moisturized, unbothered, in their lane • • Shot in Tulum by @stillvika

Een bericht gedeeld door MADISON🪐WYBORNY (@madisonwyborny) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Too glam to give a damn • shot by @stillvika MUA @teebozzmua styled by me

Een bericht gedeeld door MADISON🪐WYBORNY (@madisonwyborny) op