Ex on the Beach

Harrie reageert: hoeveel bedpartners heeft hij al gehad?

Tijdens Ex on the Beach Double Dutch All Stars zette Harrie Snijders flink de bloemetjes buiten. Mede dankzij zijn losbandige gedrag werd er al aangekondigd dat hij een eigen televisieserie gaat krijgen.

‘Het waren er in ieder geval wel honderden, ja’

Reden genoeg voor Shownieuws om eens te peilen naar het aantal bedpartners dat Harrie al heeft gehad. “Kijk, ik ben niet zo’n opschepper dat ik zeg van ‘ik heb zoveel vrouwen gehad’, maar ik weet het wel van m’n eigen. In EOTB had ik in totaal 3 weken tijd 10 vrouwen in totaal dus ja, reken maar uit”, knipoogt de 23-jarige Harrie.

“Iedereen wil weten hoeveel vrouwen ik heb gehad, maar ja. Dat is voor m’n vrouw later: hier heb je het boekje alsjeblieft, dit is wat ik heb gedaan in mijn leven.” Het waren er in ieder geval wel ‘honderden’, erkent hij. “Ja, ja, het zijn er geen tien geweest nee.”

“Kijk, nou ben ik lekker vrijgezel en dan moet je gewoon lekker genieten. Niet dat ik later tegen mijn vrouw moet zeggen: ‘Oké, ik heb niet lekker geleefd’. Later kan je altijd nog een serieuze kant op gaan, ja toch?”

Voor zijn aanstaande televisieserie gaat hij de uitdaging aan om eventjes zónder seks door het leven te gaan, zo beloofde Harrie al.