Love & Reality

Gürsay Ayar in Prince Charming succesvol ondernemer met flinke bos haar

Gürsay Ayar is in Prince Charming één van de opvallendste verschijningen. Niet alleen vanwege zijn imposante bos met krullend haar, maar ook vanwege zijn uitgesproken karakter. Met die gouden combinatie hoopt hij het hart van Diego González-Clark te kunnen veroveren.

Gürsay Ayar in Prince Charming

Met zijn 25 jaar is Gürsay Ayar één van de jongste singles in Prince Charming, maar zakelijk gezien heeft hij het al helemaal op de rit. Gürsay studeerde op de Universiteit van Amsterdam en toen hij daar klaar was, in 2019, begon hij gelijk een eigen business: Art of Cosmetics, een beauty-instituut in Hilversum.

Expertise uitbreiden

Op de website van zijn bedrijf schrijft Gürsay: “Iedere seconde van de dag breid ik mijn expertise verder uit tot een ware expert op het gebied van huidaandoeningen, haar, injecatbles en huidverbeterende behandelingen, waarbij ik en mijn specialisten ons onderscheiden van de anderen. Op deze manier kunnen wij u helpen aan een frisse en gezonde uitstraling.” Als de tijd het toelaat geeft Gürsay ook nog lessen in de paardensport (tot Z2 dressuur) en in de sportschool (personal training).

Gürsay (Prince Charming) carrièretijger en papa

Gürsay is opgevoed met het idee dat je moet werken voor je geld en dat doet hij dan ook met maar liefst drie eigen ondernemingen. Nog veel belangrijker dan zijn ondernemingen is zijn zoontje; Gürsay is trotse papa, getuige de titel ‘dad’ in zijn biografie op Instagram. Het gros van de tijd is hij te vinden in woonplaats Hilversum, maar met enige regelmaat pakt hij ook het vliegtuig naar Ibiza (Spanje), Istanboel (Turkije) of Nice (Frankrijk). In aflevering 2 onthulde hij verder dat hij vorig jaar een liposuctie heeft laten doen. Uiterlijk is erg belangrijk voor Gürsay.

Als kind heeft hij het erg zwaar gehad met de scheiding van zijn ouders, dus natuurlijk hoopt Gürsay in één keer de ware te vinden. Dertien jaar geleden liet zijn vader het gezin van de ene op de andere dag achter. “Dat heb ik pas net verwerkt.”

Is Diego de ideale match?

Gürsay is heel eerlijk, houdt van humor en is direct – vooral op zakelijk gebied, maar ook in zijn privéleven. Zijn ideale partner is iemand die weet waar hijzelf staat in deze maatschappij. En dat is bij Diego González-Clark, onze Prince Charming, zeker weten het geval.

➡ Niets missen van Prince Charming? Volg dan ook onze Facebook-groep over Prince Charming, Bachelor en Bachelorette!