Love & Reality
Guido Temptation Island VIPS

Guido Bödeker verleider in Temptation Island VIPS

Guido Bödeker is als verleider te zien in Temptation Island VIPS. Guido is 25 jaar oud en één van de heren die een poging gaat wagen om de gelukkige koppels van Temptation Island te breken. Op wie hij zijn zinnen gaat zetten, is nog niet bekend. Hij heeft de keuze uit Shirley van Damian, Pommeline van Fabrizio, Channah van Quentin en Yasmin van Thomas.

Guido Bödeker verleider Temptation Island VIPS

Guido Bödeker is verleider in Temptation Island VIPS. Guido is 25 jaar oud en woonachtig in Purmerend. In het dagelijks leven verdient hij zijn geld als profiler. Guido heeft een afgetraind lichaam en is veel met zijn looks bezig. Daarnaast heeft hij al flink wat tatoeages op zijn lichaam staan.

Op wie Guido zijn vizier richt in het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is nog onduidelijk. Wel weten we al dat hij het de dames best moeilijk kan gaan maken. Zelf is hij van mening dat geen enkele vrouw hem en zijn charmes kan weerstaan. Mocht één van de dames eindigen met Guido, dan komen ze terecht bij een echte familieman. Deze stoere man is tenslotte vaak met zijn neefjes en deelt daar regelmatig kiekjes van op social media. Een andere hobby van Guido is festivals bezoeken.