Love & Reality

Grote shock in Special Forces met Gaby Blaaser: deelneemster gaat KO

Gaby Blaaser is op de buis te zien in het nu al veelbesproken programma Special Forces VIPS, waarin een groep BN’ers mentaal én fysiek flink op de proef wordt gesteld. Voor nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood (46) werd het allemaal iets te veel, na een sprong uit een helikopter.

KO

Tijdens een korte uitleg van de commandant ter plekke valt Hannelore opeens flauw. Gaby en de anderen schrikken zich rot, maar krijgen gelijk te horen: “Gewoon blijven luisteren. Het leven gaat gewoon door.” Hannelore zelf sloot iets later terug aan en zei: “Ik ben wel een doorzetter. Ik vind het wel lekker om af en toe niet naar mijn lichaam te luisteren, dan ben ik gewoon lekker eigenwijs.”

Gaby is gewaarschuwd

“Ik werd tijdens de gymles altijd als laatste gekozen (…) Anderhalf jaar geleden was ik het helemaal zat. Ik voelde me dik en sloom. Ik ben nu fitter en sterker dan ooit.” Desondanks besloot ze daarna toch uit de serie te stappen. “Ik moet meer realistische doelen stellen en ik hoef mezelf niet te bewijzen voor m’n gezin”, klinkt het. De grote vraag is nu natuurlijk: gaat onze voormalige Bachelorette Gaby het wél volhouden? Naast Gaby en Hannelore doen ook Alkan Cöklü, Tim Haars, Roy Meyer, Giel Beelen, Jamie Trenité, Nouchka Fontijn, Imanuelle Grives en Dave Roelvink mee.

Hannelore in Special Forces VIPS, Videoland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)