Love & Reality

Goed nieuws voor fans van Lang Leve de Liefde

Het duurt nog wel even voordat shows als Love Island terugkeren op de tv, maar gelukkig hebben we nog altijd onder meer Lang Leve de Liefde, op SBS. Sterker nog: vanaf maandag 10 augustus worden er drie weken lang éxtra lange afleveringen, van 19:30 uur tot 20:30 uur, uitgezonden.

Drie weken lang extra lange uitzendingen

Shownieuws schrijft er over: ‘In Lang Leve de Liefde maken singles een serieuze kans op langdurig liefdesgeluk… door direct te gaan samenwonen op de eerste date. Om elkaar beter te leren kennen verblijven de dates in een luxe appartement en krijgen zij minimaal 24 uur voor hun eerste indruk. Wanneer zij na maximaal 5 dagen het appartement als match verlaten, wacht hen een bijzondere afsluiting van een spannende tijd; een romantisch weekend weg. Wie weet is dat het begin van een lang en gelukkig leven met elkaar… Lang leve de liefde!’

‘Aan Lang Leve de Liefde doen open-minded, eerlijke, serieuze en echte mensen mee. Jong en oud, want de singles variëren van twintigers tot tachtigers. Er kunnen weduwnaars meedoen voor wie alleen zijn heel moeilijk is, jonge meiden die niet meer zinloos willen tinderen, gescheiden mannen die geloven dat de ware wel rondloopt of vrouwen van halverwege de dertig met een uitgesproken kinderwens. Iedereen is welkom, want op ieder potje past een dekseltje. Wie ze ook zijn en waar in Nederland ze ook vandaan komen, de singles delen allemaal één serieuze missie: zoeken naar de ware liefde, iemand om oud(er) mee te worden’, aldus de nieuwszender tot slot.

Enkele fragmenten uit Lang Leve de Liefde: