Love & Reality
Martijn Art Rooijakkers

Goed nieuws: B&B Vol Liefde seizoen 2 komt vaker op tv

Goed nieuws voor wie net als wij al uitkijken naar B&B Vol Liefde seizoen 2. Het eerste seizoen werd in de zomer van 2021 uitgezonden en groeide uit tot een gigantische hit. Inmiddels hebben we kennisgemaakt met elf vrijgezelle B&B-eigenaren die mee hopen te doen aan het tweede seizoen van de serie. Uiteindelijk worden er daar acht van uitgekozen. Nu blijkt dat het tweede seizoen niet alleen maar B&B-eigenaren gaat volgen, maar dat het programma ook nog eens vaker én langer op tv komt.

Meer afleveringen

In de meest recente aflevering van RTL Boulevard vond een kleine reünie plaats met de deelnemers uit het eerste seizoen van B&B Vol Liefde. Daarin wordt onder meer duidelijk dat Roxanne nu dan toch écht verliefd is. Dat was echter niet het enige, want aan het einde kwam Rob Goossens nog even aan het woord. Terwijl onder meer het eerste seizoen van B&B Vol Liefde wordt besproken, vertelt hij ook dat hij gehoord heeft dat het tweede seizoen niet vier keer, maar vijf keer per week te zien is op tv. En dat nu zelfs zeven (!) weken lang. resulterend in in totaal 35 afleveringen.

Ook op vrijdag

Dat betekent dat we in de zomer van 2022 niet alleen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde hoeven te verwachten, maar ook op de vrijdag. Daarmee krijgen kijkers meer tijd om de nieuwe eigenaren te volgen in hun zoektocht naar de ware liefde.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!